reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
IMG_0453.jpg IMG_0454.jpgIMG_0455.jpgIMG_0456.jpg przedstawiam wszystkim cioteczką z bb moje małe szczęście:)

ANKE gratuluje nowego czlonka rodziny i pięknej rocznicy ślubu:*

Anke wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) I gratulacje z powodu bratanka - duży chłopiec :)

Domiczku gdzie to zdjęcie Twojej dzidzi? Bo ja już się doczekać nie mogę :)

Mgiełko przykro mi z powodu Twojego nastroju :( Ale pomyśl, że masz córcię która jest dla Ciebie słoneczkiem i zawsze pewnie rozpromienia Cię w tych złych chwilach. Trzymaj się cieplutko :*

Pianka kochana,kiedys pracowałam na porodówce i patologii ciązy. zmieniłam szpital i teraz pracuje na noworodkach i wcześniakach. eh... ja sie ciagle trzymam mysli ,ze dobrze bedzie:D
a tak wogóle piekne tesciory:D
Sailor_Moon do owuki masz jeszcze troche,nic straconego w tym cyklu. Trzymam kciuki.
domikcw Noco ma byc to bedzie. Ale postarac sie warto. Kochana poza tym jakie cudowne zdjecia nam tu zarzuciłas:D piekna ta twoja fasolka!:*

A mysmy własnie z plazowania wrócili. U Was babeczki tez taki upał? zwariowac idzie.

Hmm...Dziewczyny,o co biega z ta tabelka? tak w skrocie mi instrukcje zapodajcie;D trzeci dzien chce sie tam wpisac,tylko nie wiem co ? jak?i gdzie? z gory o wyrozumialosc prosze:D

reklama
Myniu masz anioła, nie lekarza:) fajnie, że na kogoś takiego trafiłaś i reszcie też takich życzę, zwłaszcza tym które ze swoimi gin "mają pod górkę":)

Domik tak się cieszę, że u Was wszystko w porządku,że fasolinka pięknie się rozwija i tętni życiem:) uściski od cioci:)

Anke rób betę lub testa!! i nie dyskutuj z nami:)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) Miłości i jej owocu:)
aaa... no i gratuluję bratanka:)

ehh... nasi (kajakarze górscy) właśnie skiełbasili finałowy przejazd eh... oby reszta popłynęła gorzej od nich hihi...

Noelle u mnie też upał:/ wiatrak mam w mieszkaniu włączony..
W tabelce wpisujesz datę najbliższej spodziewanej @, a w nawiasie który to cykl starań:)

Na razie to tyle ode mnie, biorę się za obiad a potem kibicuję siatkarzom:) chipsy już kupione a winko się chłodzi:D

:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry