reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mam doła.
Zrobilam test niestety ujemny,sama nie wiem po co, bo po zbadaniu szyjki zobaczyłam kropelki @ wiec pewnie jutro sie rozkreci i planowo bedzie

Ciekawe co mi lekarz zaleci-moze jakies wspomagacze?? Napisze jak przyjde

Rezultatem zlego samopoczucia byly łzy i wielka porcja lodow z samego rana-ale czlowiek glupi jest.Ale coz zrobic to bylo silniejsze.

Wracajac do bociana to jeszcze nie dla nas on przylecial-hmmm SZKODA

PS na domiar zlego juz z samego rana posprzeczalam sie z mezem

uciekam sie ubierac
:-:)-:)-:)-(

reklama
oj dziewczynki line trzymaj sie dzielnie
Agacynda pierścionek cudny
ja juz w pracy zmierzyłam dziś tempkę to mam 36,5 Jeny jaka masakra, powinna być dużo wyższa po owulacji fuck znaczy że jej nie było pewnie ....
a u mnie kurcze sutki bolą przy dotyku i ciągnie mnie w dole brzucha chyba rozepnę spodnie chyba @ sie zbliża, ale aż dziwne że tak szybko bo jak cykl bezowulacyjny to zawsze mi sie to przedłużało ....co myślicie ? śluz jest mleczny z białym

Agnieszko ja bym zatestowała na twoim miejscu kochana :-)
Ja mam troche powalone te temp w tym cyklu. W 1 fazie jakies wysokie nie wiadomo skąd, teraz niskie nosz :wściekła/y:to na odwrót zawsze jest.
Mam nadzieję,że jutro będzie skok i że w ogóle uda mi się go ładnie wyodrębnić od 1 fazy...:tak:
Myniu a ja myslę,że S już coś wykombinował i pierścioneczek czeka na Ciebie :tak:

Witam, mogę dołączyć? Z mężem staramy się o dzidzię już od grudnia :-) ale jak do tej pory nic Nam nie wychodziło. W lipcu kochaliśmy się w dni płodne(przed owulacją, w owulację i dzień po :-p) I 10 sierpnia mam mieć @, boli mnie jajnik, i troszkę (.)(.)... i nie wiem czy to przed @ czy może się udało... jeszcze 3 dni do testowania... Zwariuję.... :-p

Witaj Laluś:) może jednak nie wariuj tylko pogadaj z nami:)
Sailor, wątpię, żeby S o tym pomyślał, tak naprawdę szczerze wątpię, ja widzę, że on chce ślubu ale tak jakby zapominał, że wcześniej są jakieś zaręczyny... I raczej prędzej spodziewam się obrączki niż pierścionka... :-):-D:rofl2:

reklama
Do góry