reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś przy negatywie wzdycham tylko i mówię sobie zatestujemy znowu
Dużo dziewczynom wychodzi teścior już 9 dnia po owulacji ale sporo jeszcze wtedy nie testuje i nie wie :tak:
Mierzysz temp?

witaj Laluś :) dołaczaj do nas:) witamy:)
testuj juz,testuj:)jak termin @ za 3 dni to juz powinno wyjsc:D Kup czuły test,i działaj:D a ja bede trzymac kciuki!!
agnieszka116 to trzymam kochana kciuki oby temperaturka nie spadła a jutro pojawiły sie IIkrechy!! wykres wyglada obiecująco.

Mynia_82 daj znac po wizycie co Ci lekarz powiedział.:*
line-6 kochana,trzymaj sie. W końcu sie uda nam wszystkim.Lody sa dobre na wszystko,co sobie żałować bedziesz. A z mężem sie pogodzisz:D
mgielka2008 a mierzyłaś temp. w pierwszej fazie? bo może niższa wtedy była? a ta byłaby odpowiednikiem wyzszej?

Cześć dziewczęta :)
Agnieszka nie spadnie! bo komu jak komu ale Tobie kochana należy się ten kwiecień 2013 :* czekamy na wieści jutro z rańca!
Anke zdecydowałaś się na test?
line-6,palma trzymajcie się kochane, już niedługo owulacja- nowy, lepszy cykl :)
agacynda piękny pierścionek i ślicznie wygląda na twoich chudych palcach! jeszcze raz gratulacje!
Noelle u ciebie upał? u mnie pada od rana :( kciuki zaciśnięte żebyście mieli piękny rocznicowy prezent ;)
ficaria kiedy testujesz?
Zonqa mąż już wie czy szykujesz mu niespodziankę?
Laluś witaj :) mi test wyszedł 3-4 dni przed @ także trzymam kciuki i chwal się co i jak!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, oby przyniosły skuteczne rozwiązania :*

Sailor, z tą tempką to różnie raz mierze raz zapominam, dziś mierzyłam po 7 i było 36.7 pod pachą mierzyłam, i mam elektroniczny... Noelle witam :) Nie dziękuje za kciukasy :p

Pianko może za miesiąc... Niestety mam bezowulacyjny, dziś już 27 dc i skoku brak za to już pojawiło się plamienie, wiec za niedługo @! Chciałabym żeby następnym razem się udało, bo to byłby piękny prezent dla męża na urodziny :)

reklama
Pianka u mnie całą noc lało,a rano wyszło słońce,póki co zapowiada się ładnie.
Laluś no to sobie zatestuj,powinno byc wszystko jasne po tescie. a skoro lubisz (jak i ja) testować to co ci szkodzi:D a co do mierzenia,to rano o tej samej porze,wiesz-gdzie. Najlepiej od początku cyklu mierzyc,wtedy bedziesz mogła cokolwiek wywnioskowac z wykresu:D
ficaria uda sie w nastepnym cyklu:*

Do góry