Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Myniu to w końcu odpoczniecie od tej zołzy a ekstra kasa zawsze się przyda 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

lepsza niż np 50 
Sailor chorobowe nie wchodzi w grę ze względów finansowych... tamta pipka z mojego wydziału poszła wreszcie na zwolnienie ciążowe i w takiej sytuacji dostajemy część jej kasy, jako, że pracujemy za nią, no i jak się jest na chorobowym chociaż tydzień to przepada cały ten dodatek... równie dobrze można by cały miesiąc chorować...
AgnieszkaTy to już jutro zmienisz się na czerwono
Wiem, wiem... mamy nie gratulować ale ja przecież nie gratuluję
Noelle ja tu kiedyś dziewczynom pisałam, że u mnie w wydziale jest właśnie dziewczyna, której nie trawię ogólnie i jeszcze do tego w ciążę zaszła... no to już za dużo i jakie cackanie się z nią. Ta kobieta o której dziś pisałam że tak ciągle o dzieci pyta to wręcz czajnika nie pozwoliłaby jej podnieść a kolega który kiedyś ośmielił się powiedzieć, że tamta coś źle zrobiła już jest posądzony o wszelkie nieszczęścia, choroby, problemy psychiczne i emocjonalne w przyszłym życiu tego nienarodzonego jeszcze dzieciaka...

a co do Twojej pracy i zołzy to wiesz...dobrze,że zołza na chorobowym,Wy macie kase i gra!!Sailor zrobiła bym ,ale nie mam testu w domu
jak mąż wróci z paracy to się przejdę z mała do apteki i kupie ,ale wytrzymam do jutra
ciekawa jak tam beta Agi
masz cierpliwość mówię Ci haha