reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja tam nie wiem skąd sie biorą tacy ludzie, może ufoludki w nich wstąpiły :-) U mnie w pracy też już zaczynają pytać kiedy planuje ciąże, a ja na to że jeszcze młoda jestem i mam czas (mimo że mam już 27 lat).....

Domik ja nie w znaczeniu, że mnie tu nie powinno byś z Wami tylko, że bez sensu uważam się za starającą... to jest dużo za dużo powiedziane :(
Ależ ja bym sobie chętnie cały dzionek się poobijała:)
Sailor, dużo tej kasy nie ma no ale nawet te 270 które dostałam w zeszłym miesiącu się przyda... zwłaszcza, że się urządzam teraz :) A gdyby ta pipka poszła normalnie na zwolnienie to ta kasa szła by dla nas już od 3 miesięcy...

Ostatnia edycja:
Sailor chorobowe nie wchodzi w grę ze względów finansowych... tamta pipka z mojego wydziału poszła wreszcie na zwolnienie ciążowe i w takiej sytuacji dostajemy część jej kasy, jako, że pracujemy za nią, no i jak się jest na chorobowym chociaż tydzień to przepada cały ten dodatek... równie dobrze można by cały miesiąc chorować...
Agnieszka:) Ty to już jutro zmienisz się na czerwono:) Wiem, wiem... mamy nie gratulować ale ja przecież nie gratuluję :)
Noelle ja tu kiedyś dziewczynom pisałam, że u mnie w wydziale jest właśnie dziewczyna, której nie trawię ogólnie i jeszcze do tego w ciążę zaszła... no to już za dużo i jakie cackanie się z nią. Ta kobieta o której dziś pisałam że tak ciągle o dzieci pyta to wręcz czajnika nie pozwoliłaby jej podnieść a kolega który kiedyś ośmielił się powiedzieć, że tamta coś źle zrobiła już jest posądzony o wszelkie nieszczęścia, choroby, problemy psychiczne i emocjonalne w przyszłym życiu tego nienarodzonego jeszcze dzieciaka...

Myniu kochana oby

mnie coś brzuchol zaczyna poolewać, wiem schizuje

Mynia_82 no wiem,że takie analizy i przypuszczenia i rozmyslania i nakrecanie sie to kręcenie bata na siebie...no ale co? ja ja inaczej już nie potrafie:zawstydzona/y: a co do Twojej pracy i zołzy to wiesz...dobrze,że zołza na chorobowym,Wy macie kase i gra!!:D

agnieszka116 ja to Twoje schizy rozumiem,sama schizuje na całego. Ale uważam,że jutro po teście Twoje obawy i wątpliwosci sie rozwieja:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry