Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kiedyś w ogóle nie wiedziałam, czy owulacja była czy nie, dopiero jak zaczęłam się obserwować i myśleć o tym to faktycznie miałam delikatne ćmienie, w tym cyklu ewidentnie mnie brzuch bolał. I tak sobie myślę, że aż tak wyraźnie to chyba nie chciałam mieć sygnałów owulacji, bo przez 3 dni mnie brzuch bolał jak przy @.
Noelle piękna temperatura.
Bzibziok a musiałam zmierzyc zeby miec chociaz jakie rozeznanie czy jest oki;D Najchetnie to bym bete zrobila ale nie mam jak sie wyrwac do "mojego" laoratorium
Ja też mam bóle owulacyjne, a po tym CLO to mam mega bolesne owulacje.
Myniu aż tak zimno było u Ciebie? Masakra.
U mnie teraz w miarę jest, ciepło, słonko świeci tylko w pracy trzeba siedzieć
Różniczka to jest nasza kolejna zaciążona i to pewniak, a tym testem to się kochana nie przejmuj, rzadko komu tak wcześnie wychodzi, to też indywidualna sprawa przyrostu bety. Rzadko kiedy wychodzi nawet 10dpo, a u Ciebie dopiero 8 także głowa do góry Słonko, za kilka dni ujrzysz dwie krechy
A ja myslę, że u Asitki albo się cykl wydłużył albo przez te zaburzone temp może nie widać skoku... Asita a miałaś płodny śluz? Bo nie mogę się domyślić z opisów Ale Ty na pewno wiesz
buuu miałam z Wami popisac ale kiepsko się czuje głowa boli juz od kilku dni. nie tak masakrycznie ale czuje jakby ważyła tonę. zimno u mnie! w swetrze siedzę i się trzęse. na obiad postanowiłam zrobic kapuśniaczek. mam ochotę na kwaśne. odezwę sie potem .moze coś przejdzie.
Hej U nas też słoneczko i jak narazie 18 stopni a mąż o 7 wychodził z domu to 10 st było..brrrr rożniczka mi się wydaje że u Ciebie to dzisiaj za wcześnie jeszcze na testowanie, czekam na dwie krechy za kilka dni Mynia jak idzie akcja nie bądź ciota? ;D Asitko a może masz jakiś termometr trefny co? Noelle jak dzisiaj samopoczucie? rzygająco czy śpiewająco? margotka ja domagam się sikańca od Ciebie!! bo Ty mi coś dalej na czerwono podpadasz domik wpraszam się na kapuśniak a co! ;P tylko wszystkiego nie zjedz bo kawałek mam do Ciebie i zanim dojdę to kilka dni zejdzie
Witam nowe staraczki Isis ja zazwyczaj miałam bolesne owu a po porodzie to już przegięcie nie dało się nie zauważyć owulacji ale tak ze dwa dni trwał ból a w udanym cyklu jajniki mnie naparzały chyba ze 4-5 dni także dały popalić