reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzień Doberek! :)
Mynia uwielbiam takie rzeczy! Przepięknie u Ciebie musi być :)
Mi dziś skoczyła temp :D proszę dziewczyny wyedukujcie blisko 30-letnią babę o co chodzi? W sensie, jak temp w górę to dopiero się zaczynają dni płodne? Czy pęcherzyk już pękł? Czy dopiero pęknie? Śluzu nie mogę zaobserwować, codziennie serduszkujemy, więc jest trochę zakłamany... Przedwczoraj z ciekawości zmniejszyłam temp po południu - miałam 36,5 a wczoraj po południu było 37! Jak zobaczyłam tę temp od razu zaciągnęłam męża do sypialni (ciągnąć go nie musiałam, bardzo mu się podoba to staranie o dzidzię ;) No więc jak to jest - co to za granica wyższych temp, kiedy zaczynają się dni płodne? Przed skokiem temp, czy w dniu skoku? Kiedy pęka pęcherzyk.
Wybaczcie - to moje pierwsze doświadczenie z nat met plan rodz ;)

Hej dziewuszki :)

Myniu śliczna łazieneczka, bardzo stylowa :) I te wszystkie pozostałe rzeczy też piękne :) Jak tam randka z S? :)
Asita hurrraaa jest skok!:-)
Anade napisz mi na prywatną wiadomość swój adres email to wyślę Ci broszurkę od Myniu odnośnie npr i tam jest wszystko ładnie opisane odnośnie temperatury, śluzu i szyjki i wszystkich innych rzeczy dotyczących npr :)
Noelle trzymam kciuki , daj znać jak poszło na rozmowie chociaż wiem, że pewnie się ucieszą :)
Isis zaciskam kciuki :)
Różniczko boska temperaturka! Kiedy testujesz? :)

Ehh... u mnie dziś tempka w dół także czekam na małpę, zapewne pojawi się dzisiaj...

Margotko mam zamiar w sobotę testować, chociaż mam jakieś takie wrażenie, że wczoraj dopiero było zagnieżdżenie (jeśli w ogóle było- bo ja to zielona jestem-w ciąży jeszcze nie byłam), bo jakoś mnie tak dziwnie brzuch bolał jakby mnie ktoś szczypał od środka:-D aż się zastanawiałam co to:szok: może jeszcze nic nie być widać ale co tam...
a mi się w ogóle nie podoba twoja temp. nic a nic! miał nie spadać wredna...:no:

Anade poszło :) I obyś miała rację :) Co do mojej temperatury to ja po wczorajszym lekkim uniesieniu też miałam nadzieję, że pójdzie w górę a nie w dół ale cóż. W kolejnym cyklu chyba odstawiam mierzenie.
Sailor to pewnie się męczysz z tym pęcherzem, biedna. A co do ciężarówek to już niedługo będziemy też tak wyglądać :)

reklama
hej kobietki :)

Różniczka tak patrz na ten Twój wykres to aż mam ochotę Ci już pogratulować:)

Sailor niedługo tez będziesz siedzieć po tej drugie stronie no chyba ze do gina chodzisz prywatnie :)

pisałam wam wczoraj o tej znajomej że jej wody odeszły a oni ją do domu odesłali bo nie ma rozwarcia i dzisiaj o 5 rano miała przyjechać z powrotem . Pojechała o 2 w nocy pozaczepiała mieć skurcze co 3 min i rozwarcie na jeden cm i dostaje antybiotyk bo boją sie ze zakażenie będzie . Ryczy z bólu i prosi o znieczulenie a oni nic . I właśnie taka opieka jest w angli

ból cyców wrócił,a mój mąż cieszy sie jak dziecko że są takie duże

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry