reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anade ja już na początku roku tak liczyłam, że się uda w styczniu to wtedy termin wychodziłby mi na naszą 5 rocznicę w październiku, ale się nie udało. A teraz jakby mi się udało w tym cyklu to bym miała termin w miesiącu w którym mam urodzinki :) Za Ciebie trzymam kciuki oczywiście, żeby było jak sobie wymarzysz :)

Ostatnia edycja:
wy to macie tempo, troche mi zajelo nadrabianie ale i tak dobrze nie nadrobilam, chcialam sie zapytac czy to tylko ja tak mam w bance pomieszane, skonczyl mi sie plodny okres ma byc (oby nie bylo) 7.09 a ja rozgladam sie juz za testami ciazowymi ktore wykryja ewentualna ciaze jakis czas przed okresem(np 7 dni przed) i ba znalazlam taki wynalazek ale nie wiem czy rzeczywiscie dziala a ze kosztuje calkiem sporo to chcialabym podpytac czy ktoras z Was badz ze znanych wam osob miala okazje wyprobowac?

hej dziewczyny

pamiętam o Was i podczytuje Was ale niestety czas wolny ostatnio bardzo się skurczył i nie mam wcale czasu na BB

Dziś miałam wizytę, widziałam mojego bąbelka serduszko bije kartę ciąży będę miała założoną na następnej wizycie.

Tak więc u nas wszystko ok i przesyłamy bardzo dużo fluidków}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Widzę, że dużo nowych dziewczyn dołączyło do wątku to i pewnie posypią się dwie kreseczki w myśl naszej teorii:-D

reklama
goniap2 ja nie robiłam takich testów i nawet takich nie widziałam :szok:
zonqa dobrze że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że teoria znów się sprawdzi:tak:
sailor fajny ten twój doktor, chyba też muszę pomyśleć o jakimś chorobowym, bo mnie wykończą w tej pracy:-( dobrze, że dał Ci skierowanie na badania moczu, bo ja nie wiem jak tak można bez badań....jak coś to rób też sama to jest koszt ok. 10zł i dobrze że białko jest- wykorzystajcie wolne w 100% :-D nie kazał w łóżku leżeć ten doktor??:-D
Mynia jak tam randka? Cudnie wygląda to Twoje mieszkanko kochana :tak:
Margotka trzymam kciuki za nowy cykl! żeby ta...@ już nie przyszła!!! (niech się zatrzyma na 9 miesięcy)

Ja właśnie oglądałam na fb zdjęcia córki mojego byłego, niedoszłego i no dosłownie zazdrość mnie ściska! Taki ktoś ma dziecko (prawie 2 tygodniowe) a ja nie :zawstydzona/y:ach smutno mi no...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry