reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny ale naskrobałyście od wczoraj z rana masakra dopiero teraz ogarnęłam :-D

Mi tempka w górę i oby tak już została, nie wiecie jak ją utrzymać, żeby nie spadła???? Ciekawe czy ten jeden dzień bez serduszkowania zaważy na całym cyklu, znając moje szczęście to pewnie tak :-(

reklama
Asita w związku tym że plemniki żyją nawet do 5dni to brak serduszka w jednym dniu nie powinien mieć znaczenia.
Trzymamy kciuki, musi być dobrze.

Asita ty jesteś moją... wyrocznią (?) Jak już mówiłam, jeżeli codzienne serduszkowanie nic nie pomoże, to ja nie wiem, jaki jest inny dobry sposób. Ty też nie miałaś typowego białka? Bo mój śluz taki nijaki, niby wilgotno, ale nie potrafię określić co to...

Anade ja też nie potrafię zbytnio określić śluzu :no:, a gdzieś czytałam, że powinno się go sprawdzać rano, ale ja nie wiem czy po serduszkowaniu nie jest on zafałszowany :no: Także nie mogę powiedzieć żebym zauważyła typowo białkowego :no:

Bzibzioak, ale w zeszłym cyklu mi się nie sprawdziło a miałam dwa dni przerwy i dlatego chciałam się serduszkować codziennie aby szanse zwiększyć, ale w jeden dzień mi się nie udało :-(

Cześć dziewuszki, śluzu z tego co ja pamiętam właśnie nie powinno się sprawdzać rano, lepiej wieczorkiem, popołudniem... czyli w końcu nie wiadomo kiedy... A serduszkowanie zaburza śluz i to bardzo:) przy takim codziennym serduszkowaniu nie dziwię się, że ciężko określić:) Ale i po co skoro codziennie brykacie :)
Asita ja też uważam, że jeden dzień nie ma znaczenia. Chłopaki jeden dzień spokojnie przetrwają

Dzień dobry w ten cieplutki dzionek :-)

Asita ja uważam jak dziewczyny, jeden dzień to nic takiego, gdzieś czytałam, że najlepiej co drugi dzień się przytulać, bo wtedy plemniki niby mocniejsze ale na to nie ma reguły ;-) Jak to się mówi co ma być to i tak będzie :-)

Mnie nadal dziś piersi pobolewają i jajniki.

Ps. Czy u Was też dziś tak gorąco???

reklama
witam :)

Moja koleżanka wczoraj urodziła o 22 po 20 godzinach skurczów :)

ja wiem ze ja z tym moim narzekaniem robie się nudna, ale muszę bo w domu nikt nie chce mnie słuchać , mąż ma dość

dziewczyny chodzę i ryczę , wszędzie czuje gotowane ziemniaki na które nie mogę patrzeć ,i jeszcze do tego dzisiaj mam egzamin i nie wiem jak go zdam :sad::sad:

Do góry