agnieszka116
hej,kochana a z czego dzisiaj zdajesz egzamin? trzymam mocno kciuki!! Co do ryczenia,kochana ja wstałam godzine temu i zdążyłam sie powyc dwa razy:/ powodu nie potrafie znalezc
Asita no i widzisz kochana temperaturka w końcu sie wzbiła

Poprostu masz cykl z rodzaju tych dłuższych,zycze zeby potrwał z 9 miesiecy
margotka86 miłas racje,wszystko pieknie sie ułozylo. Wczesnie powiedziec musiałam,wiece jak to w pracy u mnie...krew i inne potencjalnie zakazne materialy biologiczne

co prawda dalej narazie pracowac bede na dyzury 12 godzinne/dzien-noc/ poki nie dam zaswiadczenia od gina. ale w zupelnosci mi to pasuje

Nie dałabym raczej rady codziennie do pracy wstawac <leń> ;D
Bzibziok witaj
Różniczko pieknie temperaturka sie utrzymuje!!! kochana ja juz rezerwuje dla Ciebie miejsce w majówkach:-) te dwie kreseczki to tylko kwestia czasu ,oczywiscie czas ograniczony do tego cyklu!! Tak patrze i analizuje i ja juz tam fasolke widze

kochana a na kiedy ty masz termin @?? jak długie masz cykle itp???
Pianka na zwolnienie nie ide.Poki co;D Czuje sie w zupelnosci dobrze (pomijajac ataki płaczu ).We wrzesniu chce pracowac normalnie na zmiany.A potem zobaczymy

Mdłosci potrwały z 3dni i slad po nich zaginął,nie spie juz wszędzie gdzie popadnie. Wiec poki co jest dobrze. Kto wie moze wrocą dolegliwosci z podwojona sila,ale poki co nie jest zle

Ale widze ze ciebie dopadły dolegliwosci ciązowe na całej lini.