Hej dziewczyny

No i wykrakałam ciche dni hehe ale tak mnie wkur... że się normalnie obrażam a co! nie dość że wczoraj jak wróciłam od lekarza to zamiast zapytać co i jak to mi pierwsze co jakieś swoje bzdury pokazuje co w necie znalazł nawet nie zapytał czy wszystko ok to jeszcze na wieczór mnie brzuchol zaczął ciągnąć ledwo siadłam jak małą oporządziłam a ten że mam wstawać i kolacje mu robić a sam rozwalony na łóżku noż

bo ja się słuchajcie jak panienka zachowuję a nie jak mężatka no i jak tu spokój zachować?! tak więc rano nie dostał śniadanka, obiadu nie będzie i niech spada do pracy ;P pół życia mamusia nad nim latała, jedzenie robiła, gacie prała to myśli że ja też taka głupia będę a on się rozłoży i będzie leżał wrrrrrrr
Asita nie trać nadziei bo temp nie spadła na łeb na szyję tylko jest na stałym poziomie i jest wysoka
Sailor testuj rano i wyjaśniaj bo już emocje poszły w górę
Noelle próbowałaś czegoś na te mdłości np imbir, migdały itp?
Idę na spacerek i przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& co by lista się zaczerwieniała
A oto moja 2 centymetrowa kreska ;D zdjęcie mało wyraźne ale i tak jestem w szoku że na nfz był papier w drukarce