reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny boje się strasznie jutrzejszego pomiaru temperatury........ a może dziewczyny zafasolkowane niech poprzesyłają troszkę fluidków i u mnie tez coś zakiełkuje ;-)

reklama
Anade to tak jak ja też różnica z 2 lata miedzy dziećmi, ale jak na razie to ciężko idzie postarać się o to pierwsze.....

Zaczyna mnie boleć brzuszek tak jak na @, pewnie na dniach przelezie wredota :crazy:

Asita! Proszę mi tu szybko się wziąć w garść! I nie myśleć o tym, że Ci tempka jutro spadnie, bo na bank nie będziesz mogła spać przez to i się zestresujesz, a stres też ma wpływ na temperaturę także nie możesz się stresować kochana. Najlepiej to myśl sobie, że jutro tempka pójdzie w górę i już ją sobie wyobrażaj :)

Asita! Myślę, że brzuszek boli, bo to czas na @ i czytałam, że brzuch może pobolewać w okresie około @ ale @ może nie być :) a pewnie boli ze stresu a nie na @ !!
kochana wierzę w Ciebie mocno!

Margotko żeby to było takie proste....... po prostu jedna połowa łudzi się, że tempka pójdzie w górę bo jestem w ciąży a druga połowa mnie mówi, że jestem głupia i dostane @ w czwartek :-(

Anade dziękuje Ci bardzo :****

reklama
Do góry