reklama
domikcw
Fanka BB :)
PIANKA piękna fasoleczka
az miło patrzec na takie maleństwa:*
DIE PERLE genialna jestes
brakowalo Cię tu bardzo
aaa i Ty napisałaś o tych Knorach i mnie znów gorącego kubka się chce
ja to mam z tymi zachciankami... teraz patrzę na knopersa i czuję że zaraz go pochłone... oj będę się toczyc!!!
ASITA nie myśl. zajmij się mężem, obiadem psinkami. troche odstresowania Ci się przyda
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie od Nas:*
MGIEŁKA biedaku
może idz na piwko z przyjaciółką albo mężem i się wygadaj i wypłacz. czasem pomaga i nawet dolegliwości przechodzą. może tłumisz w sobie emocje i tak Cię wszystko zbiera
trzymaj się:* jak Oliwcia?
DIE PERLE genialna jestes

aaa i Ty napisałaś o tych Knorach i mnie znów gorącego kubka się chce

ASITA nie myśl. zajmij się mężem, obiadem psinkami. troche odstresowania Ci się przyda
MGIEŁKA biedaku
A
agacynda
Gość
Mgiełko nie dołuj się Kochana :* wszystko będzie cacy, wystarczy trochę zdrowego optymizmu. :*:*
Witam lekko wieczorowo ;-)
Hmmmm to ja chyba jestem tu z Was najstarsza
Asita oby ten ból był na coś inego, a nie na @ (trzymam mega mocno kciuki za jutrzejszą temp.) ;-) A (.)(.) Cię bolą?
Ja dziś po obiedzie padłam, spałam ponad godzinę, znowu zaczął pobolewać brzuch ale tak bardzo dziwnie, na samiutkim dole takie mega kłucie - poza tym nic ...
Ja też poproszę o dużo fluidków :-)
Hmmmm to ja chyba jestem tu z Was najstarsza

Asita oby ten ból był na coś inego, a nie na @ (trzymam mega mocno kciuki za jutrzejszą temp.) ;-) A (.)(.) Cię bolą?
Ja dziś po obiedzie padłam, spałam ponad godzinę, znowu zaczął pobolewać brzuch ale tak bardzo dziwnie, na samiutkim dole takie mega kłucie - poza tym nic ...
Ja też poproszę o dużo fluidków :-)
Asita mnie też nie bolą, tylko dół brzucha - poza tym zero czegokolwiek ... Rozmawiałam z moją kumpelą właśnie, która w ciązy jest i ona nie miała żadnych objawów, dopiero tydzień po terminie @ zaczęły ją piesi boleć ... przesłała mi dużo fluidków, a dziś głaskałam brzuszek mojej drugiej kumpelki więc dzielę się z Tobą: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Pianka piękna ta Twoja 2 centymetrowa "kreska"
Asita puki nie ma @ zawsze jest nadzieja! Po za tym ja tam uważam, że z Twoją temp. wszystko jest w jak najlepszym porządku i na pewno jutro nie spadnie! W ogóle to po takim intensywnym serduszkowaniu, to musi z tego coś być!
Sailor co u Ciebie? co to za II kreseczki, co?
Isis ja to czuję, że mnie czeka jeszcze co najmniej iluś letnia walka o dziecko więc nie martw się- zdążysz urodzić co najmniej dwójkę dzieci, zanim ja będę miała jedno;-)
Mynia a gdzie ten przepis na rogaliki? bo ja też chcę
Noelle jak się czujesz? Chyba bardzo Ci dają w kość te 12 godzinne dyżury, co? A ta dziewczyna- to naprawdę młodziutka
Die_perle ja zrobiłam podobnie raz mężowi, ale napisałam jakimś mazakiem na talerzu: NIE WIEM, ALE NA PEWNO BĘDZIE DOBRE
My jutro świętujemy 3 rocznicę ślubu
więc na pewno mnie nie będzie, a ponieważ już podejrzenia ciąży u mnie nie widać, więc mam zamiar się upić! a co! 

Asita puki nie ma @ zawsze jest nadzieja! Po za tym ja tam uważam, że z Twoją temp. wszystko jest w jak najlepszym porządku i na pewno jutro nie spadnie! W ogóle to po takim intensywnym serduszkowaniu, to musi z tego coś być!
Sailor co u Ciebie? co to za II kreseczki, co?
Isis ja to czuję, że mnie czeka jeszcze co najmniej iluś letnia walka o dziecko więc nie martw się- zdążysz urodzić co najmniej dwójkę dzieci, zanim ja będę miała jedno;-)
Mynia a gdzie ten przepis na rogaliki? bo ja też chcę

Noelle jak się czujesz? Chyba bardzo Ci dają w kość te 12 godzinne dyżury, co? A ta dziewczyna- to naprawdę młodziutka

Die_perle ja zrobiłam podobnie raz mężowi, ale napisałam jakimś mazakiem na talerzu: NIE WIEM, ALE NA PEWNO BĘDZIE DOBRE

My jutro świętujemy 3 rocznicę ślubu

reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Isis niestety piersi nie bolą, tylko wydaje mi się, że są jakieś inne ale może to tylko złudzenie......
kochana mnie piersi w ogóle prawie nie bolały przed @ dopiero tak w 6 tc zaczęły, przed @ były takie jak by pełniejsze
u mnie teraz pojawiła się senność strasznie chce mi sie spać w dzień a wieczorem to najchętniej o 20 bym położyła juz się spać, a o mdłościach i rzyganiu nie wspomnę bo zawsze dopadają mnie w najmniej odpowiednim momencie dzisiaj musiałam wybiec ze sklepu bo bym ładnego pawiana podłogę pusciła
A mój mąż się ze mnie śmieję i mówi że faceci to dobrze maja