reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No dobra:) powiedzcie co kupić dwuletniemu chłopcu w prezencie:)

Asita ja też po prostu chce być w ciąży :-) ale wiem, że jakbym nie przytyła to będzie mi łatwiej i w trakcie ciąży i potem zajmować się maluchem

Wiem Myniu ja też się kiedyś tym przejmowałam, że jak przytyje to dłużej mi zajmie zrucanie tych kilogramów, tyle, że jak już tyle się staram to już na prawdę wszystko mi jedno jak będę wyglądać :-)

Myniu ja bym kupiłam rowerek do nauki jazdy (ten bez pedałów) :-) na allegro stoją już od 120zł.

Musi być chyba stacjonarnie kupione bo muszę mieć na sobotę :) Jak zwykle "ciotka" za późno pomyślała:) I wolałabym coś tak do 60 zł bo znowu aż taka bliską ciotka nie jestem. To dzieciaczek koleżanki, z którą pracowałam kiedyś i przyjeżdżają zobaczyć moje mieszkanko:) A ja flądra dopiero dziś wpadłam na pomysł, że dobrze byłoby coś małemu kupić :)

łohoho ale dziś naskrobałyście :szok: nie dam rady nadrobić wszystkiego :/

Asita cieszę się, że tempka na poziomie i trzymam kciuki za jutrzejszy test :) jutro będziesz miała 11dpo więc jakby Ci nie wyszedł to się nie przejmuj, bo może być jeszcze za wcześnie, chociaż wierzę że jutro zobaczysz te dwie kreseczki :)
Widzę, że o mikroskopach była mowa :) Sailor daj znać jak coś upolujesz w Tesco :) Widziałam na allegro takie za 30 zł z przesyłką też to może się też skuszę na lizanko :-)

Ehh laski ja też już bym chciała być w ciąży...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry