reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu w sklepach jest tego pełno więc naprawdę małe szanse, że kupisz coś co on już ma :) Chyba, że pokusisz się na jakiś z bajki Auta albo coś takiego, to może już mieć.

Myniu ja mojemu siostrzeńcowi kupiłam taką zabawkę do kąpieli w smyku-przyklejasz do ściany lub kafli pod prysznicem i to taka jakby zjeżdżalnia z wyrzutnią pingwinów - jezu ale to brzmi:-D:-D ale on uwielbia się kąpać ma też takiego hipopotama który płynie na plecach macha łapami i śpiewa :tak:bardzo to lubi a wszystko widziałam w smyku i na pewno dużo mniej niż 100 zł kosztowało

A są też takie fajne gadające narzędzia z Fisher Price cena ok 30-40 zł o ile dobrze pamiętam ma taką gadającą wiertarkę też z nią lata

Ostatnia edycja:
Jak tylko się pojawiam to pustki się robią a jak mnie nie ma to piszecie i piszecie:-D więc chyba pozostanę przy czytaniu :)

Taaaa;-)jak zobaczył że mimo wszystko obiad mu zrobiłam to od razu się łasić zaczął i jeszcze mnie dziś wykorzystuje bo pojechał na zakupy bo drożdżówki z serem mam robić..ech o ja naiwna..;-) co kochana Myniu nie zwalnia mojej prośby o Twój przepis-wypróbuję następnym razem ;)
Margotko ja jestem i znikam bo mi dziecko aktualnie pokój demoluje właśnie przewijak z łóżeczka zwaliła i ostatnie dekoracje ze ścian zerwała :szok:skąd ona ma tyle siły..?!

No masz Ci los Margota polazlas??? ja wlasnie wrocilam z zakupow zaraz bede robic pizze:)

A dla Malego ja tez popatrzylabym za jakismis "edukacyjno spiewajacymi" zabawkami- fischer price ma fajne- na opakowaniach zawsze pisze na jaki wiek sa polecane- jestw czym wybierac, albo- to co wszystkie dzieci lubia niezaleznie do wieku i plci- ustrojstwo do robienia baniek mydlanych!!!! :D nawet ja to uwielbiam:D

reklama
ale naskrobałyście!!!! czytam i czytam i doczytac się nie mogę:-p śmiechu było co nie miara. widac, że Die perle powróciła.

u nas nawet trochę cieplej się zrobiło. wczoraj wieczorem czułam się okropnie. ból głowy był nie do zniesienia i do tego jeszcze okropne zawroty. no mega do du...szy się czyłam. mąz do łazienki mnie prowadził bo cały dom mi chodził:no::eek:

rożniczka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!:* udanego świetowania:)
mynia żebyś mi się do grobu nie chciała już kłaśc! młoda babka z Ciebie i dzieci jeszcze będziesz miec:)
sailor i co udało się zakupic mikroskop??
die perle a Tobie jak idzie lizanie??:p ja jestem z tych co testy nie wychodzą:p mój był widoczny dopiero w 6 tc:p
królewna fajnie, że się odezwałaś:) współczuje męczcych dolegliwosci. ale moze II trymest przynisie ulgę.
pianka na obiadek była zupka grysikowa i frytki z kurczaczkiem. mniam:) jak się czujesz? dalej toczysz wojnę z mężem??
noelle gratuluje serduszka:) widzisz ale fajnie. oszczędzaj się i odpoczywaj
agnieszka jak Dominisia w roli uczennicy się czuje??
asita trzymam kciuki za II kreski!:*
kinga trzymam kciuki za ten cykl żebyś na monitoringi nie musiała chodzic!

buziole dla reszty i trzymam kciuki za testujace!!!

Do góry