reklama

Staranka od stycznia 2012.

mam nadzieje że wszytko będzie dobrze, strasznie się boję bo w ostatniej ciąży też zaczęłam plamić w 9 tc a 10 straciłam maleństwo
dziewczyny ja nie chce przeżywać drugi raz tego samego

reklama
Wierze....chyba nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak jest to straszne i ciezkie. Ale to wclae nie znaczy ze teraz ma byc tak samo! co to to nie! Fasolka sie nie podda! nie bedzie tak samo! wszystkie tutaj wysylam fluidy i to sa same pozytywne fluidy1

agnieszka116 kochana !! trzymaj sie skarbie!!Lez wypoczywaj . serducho bije to wazne,ciaza sie pieknie rozwinela. Moze to plamienie spowodowane zmianami hormonalnymi. Czytalam gdzies ze kobiety w ciazy maja plamienia wtedy kiedy mialyby miec @ gdyby nie ciaza. Moze tak jest i u ciebie??

Asita trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie. niestety ja dopiero wiecorem na BB zajrze i sie dowiem:(

sihaya trzymam kciuki za pracę i obyś etat dostała :tak::tak::tak:

Agnieszko z dzidzią na pewno wszystko dobrze :tak:lekarz przecież też powiedział, że wszytko OK :tak: zrelaksuj się a będzie Ok bo tak to niepotrzebnie dzidzi strujesz :tak:

agnieszko trzymaj się dzielnie i bądź dobrej myśli:* stres może tylko zaszkodzić a skoro na usg jest wszystko ok i serduszko mocne rośnie to trzeba się cieszyć:)

Asita powodzenia w jutrzejszym testowanku:)

A ja Wam powiem, ze dziś rano mąż wychodząc do pracy najpierw mnie wyściskał na dowidzenia a potem zapukał do mojego brzucha i powiedział: "halo jest tam ktoś?"... zatkało mnie. pierwszy raz coś takiego zrobił. no byłam w szoku choć wiem jak też mu na fasolince zależy... ehh... oby te jego słowa były prorocze;)

Cześć Dziewczynki :) Nie mam siły, żeby Was nadrobić :( @ nie ma, chociaż czuje jakby coś tak się chciało wydostać ze mnie :( :/ Jutro raczej nie zatestuje, bo nie mam testu :( Więc testować będę w piątek. a teraz idę się przytulać z mężem :) Udanych nocy :* Papa :*

reklama
Agnieszko kochana będzie dobrze my za Ciebie i fasolke trzymamy mocno kciuki juz dosc sie wycierpialas tym razem musi sie udac!!!!
Asita trzymam kciukasy u Ciebie za II mocne krechy :D:D
Sailor widze ze u Ciebie staranka pelna para bardzo dobrze ;)
a u mnie znow cykl stracony temperatura niziutko .
od nastepnego cyklu znow mierze tempke w koncu moge spac w ciagu nocy szynszylki maja sie dobrze i pozwalaja "mamusi " spac :D:D:-D:-D
wczoraj jak z mezem ogladalismy film to byl moment jak koles calowal brzuszek kobitki ktora byla w ciazy i zaczal gadac do niego. bylam w szoku jak moj maz nachylil sie i pocalowal moj brzuszek i powiedzial ze kiedys tez bedzie mogl pocalowac i moc powiedziec "dobrze ze jestes nasze malenstwo tak bardzo cie kochamy";)
masakra ryczalam prawie godzine po tym.
Sihaya dla mojego meza tez bardzo bardzo zalezy na fasolce. widze jak reaguje jak mu mowie ze dostalam okres. tak bardzo sie boje ze faktycznie ktores z nas ma problemy z plodnoscia ;(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry