reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć Dziewczyny!!! :) Ja zmierzyłam temperaturę przed chwilą i wyszło 36,9... jestem w szoku!!! Bo okres ma być dziś albo jutro... Raz tylko wstałam w nocy siusiu...bo się wody opiłam :P
Asita i jaki wynik testu???? Trzymam &&&&&&&

reklama
Test negatywny IMAG0014.jpg

Dzisiaj rano podczas mierzenia temperatury termometr zaczął mi pikać po 46 sekundach (wcześniej coś się popsuło i nie pikał), ale trzymałam tak jak przez cały cykl czyli 3 minuty... jak myślcie czy temperatura nie jest zafałszowana????

Asita szkoda, że jedna krecha :( a co do temperatury to nie wiem... bo ja na tych sprawach nie za bardzo się znam :P Ale skoro trzymałaś jak zawsze 3 minuty, to wynik powinien być okej...

no właśnie też tak myślę bo skoro przez cały cykl mi nie pikał to dzisiaj jak pikał to i tak trzymałam 3 minuty, bo w moim drugim termometrze (co ma jedno miejsce po przecinku) jak pika to mimo, że trzymasz dłużej to temperatura i tak dalej nie wzrasta

Laluś a spałaś co najmniej 3 godziny??? bo jeśli tak to temperatura nie powinna być zafałszowana. Na pewno ma się coś na rzeczy, tzn masz gościa w brzuszku :tak:

Asita szkoda, że jedna krecha ale moim zdaniem jeszcze nic straconego, a temperatura na pewno jest dobra. Dziś masz dopiero 11DFL więc może być tak, że test jeszcze negatywny, ważne że tempka nie spadła i trzyma się, a nawet lekko wzrosła także główka do góry kochana i poczekaj dwa dni i znów zatestuj :) Trzymam kciuki :)
Agnieszko kochana wiem, że się boisz ale nie możesz się stresować i o tym myśleć, tym razem na pewo wszystko będzie dobrze i za kilka miesięcy będziesz przytulała swoje maleństwo :)

Laluś a Ty zapisujesz gdzieś pomiary temperatury? Mogę Ci powiedzieć, że przy tak wysokiej temperaturze są marne szanse, że dziś nawiedzi Cię @ :) Trzymam kciuki, żeby ktoś tam był w Twoim brzuszku :) Btw kiedy testujesz??? :)

Witam się życząc miłego dnia
ruszam do pracy... potem zerknę do was:)

Asita i co? ech.... a może za szybko na testa hm? oby tempka nie spadała &&&&

Sailor jak u Ciebie? u mnie w końcu II faza na wykresie..

Margotka dziękuje :* szczerze mówiąc to nastawiałam się, że test wyjdzie negatywny (bo miał czułość 25), więc cieszyłam się, że temperatura nie spadła, jeśli nie dostanę @ do niedzieli to w poniedziałek rano zatestuje :tak: a mój mąż twierdzi, że jestem w ciąży i koniec kropka i tego się trzymam :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry