reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mój mąż by się cieszył gdybym była w ciąży :-D bo 16 września ma urodzinki..... Boże jaki on miałby piękny prezent ode mnie......

Pianko i Agnieszko a Wy co uważacie o tym termometrze co mi pikał po 46s a wyciągłam tak jak zawsze czyli po 3 min.???? dobrze zrobiłam???

Ja mierzę tylko do pikania bo potem już nie rośnie u mnie. Tylko właśnie u mnie zawsze pika.:tak:

Kinguś ja dalej czekam na skok. Liczę,że zobaczę go jutro. :tak: jakoś od wczoraj nie nastawiam się zbytnio na fasolkę. Bardziej czekam na badanie małża...

dzien dobry dziewczynki:)

Asita- ja tez mam wrazenie ze cos tam przebija na tesciku....a temperatura faktycznie jest u Ciebie bardzo obiecujaca....i niewiedziec czemu jakies przeczucie ze 16.09 to Ty z mezem nieoblejesz urodzin bo Ci pic nie bedzie wolno!!!!

Powiedzilama wczoraj Juzmezowi o lizaniu szkielek i paprociach- popatrzyl na mnie lekko debilnym wzrokime i zapytal czy ja sie oby napewno dobrze czuje? a ja na to ze to poto zeby wiedziec kiedy ta owulacja, a on ale mozemy sie kochac codziennie- to chyba fajniejsze niz lizanie szkielek....
no ale codziennie nie zawsze sie ma ochote- a zmuszac sie mam? ;/ bez sesnu

Wczoraj kupilam bilet na pociag do Monachium i mowie do Malzownika ze szkoda ze zemna nie jedzie- a On no szkoda ale ktos musi z Mloda zostac- zeby Ktos mogl szalec:P (bo jade z kolezanka tylko) , ale zeby nie wyjsc na taka niedobra podla itp. to mowie do niego ze w takim razie za rok jakos to tak zoragnizujemy zebysmy razem pojechali- a On sie zaczal smiac i mowi- za rok to Ty z pieluch nie wyjdziesz- to Twoj ostatni "panienski" wieczor- jedz i baw sie dobrze :P

Agnieszka spokojnie :) Teraz już wiesz co się może stać, to wiesz aby bardziej siebie oszczędzać, więcej odpoczywać :) Będzie wszystko dobrze!
Asita no mi tez się wydawało ze tam jakiś cień jest ale tak bliżej lewej strony, niż tej kreski, ale to może być od flesza. Mało czuły test i w sumie to dopiero 11 dzien po owulacji. Zatestuj za parę dni na pewno coś pokaże. TEMP JUŻ DAWNO BY SPADŁA!! albo chociaż miała jakieś zachwiania, a tu tylko w górę!! :)

Asita ja nie wiem jak z tym pomiarem bo nigdy nie mierzyłam i nie chcę w błąd wprowadzać bo się nie znam:rofl2:
Co dziś na obiad pichcicie? bo jakoś weny nie mam :/ chyba bitki zrobię w sosie i z głowy będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry