Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Margotko kochana ale ten Twój cykl bezowulacyjny był dla Cebie owocny![]()
super ale się cieszę, a serduszko widziałaś już czy jeszcze za wcześnie
Witam po bardzo dlugiej nieobecnosci-wynikala ona z totalnej wyluzowania:nic nie mierzyłam, nic nie badałam i w 8 racznice ślubu seruszkowanie dalo rezultat.
Podświadomie myslałam o tym ze jestes w ciazy 1.10 ale test wyszedl dopiero 6.10,
Sama w to jeszcze nie wierze-oprocz męza nikt nie wie-do lekarza ide 16.10 zobaczymy co powie.
witam się ja buziakiem a Lenka kopniakami![]()
juz co raz czesciej ja czujeale powiem jedno. dziwne to jest
tak mi cieplusio jest. pod kocykiem siedzę, grzejniki gorace tylko jednego mi brak: ogórka kiszonegoAgnieszka ale mi narobiłaś ochoty!!
zgaga niemiłosiernie palino ale coż. jakoś wytrzymam. no i uwaga Uwaga dziś stukneła mi połowa ciąży
buziolki dla Was:*
Fajnie, że Lenka jest taka ruchliwa Agacyndaja nie zboczuch
to S ja w życiu bym o czymś takim nie pomyślała ;-)
![]()
Margotka jak Wy to zrobiliście? macie bliźniaki w rodzinie? Leki jakieś brałaś? ja też chcę dwóch ufoludów
Dziewczyny ja wracam dziś do domu a tu przepis Bzibziokowy na podłodze, obok nóż..., szafka kuchenna otwarta, na podłodze i na szafkach makaron... a w łazience szmatka normalnie schowana za kibelkiem wywleczona na sam środek... coś mi się zdaje, że Fisiek tu robi niezłe imprezy jak mnei nie ma...

To żeby nie było, że jestem całkiem niepoważna, znalazłam sobie wzór na tegoroczny szalik
All About Ami - Pattern: Puff Stitch Scarf
to mi przypomniało, że od lutego nie dokończyłam szalika dla S... zła Ania!!!
hihi Myniu jestes boskaaaaa :*
jak Ciebie czytam to wszystkie smutki znikaja .
a ja bylam u kumpeli malowalam jej wloski . w pewnym momencie tak mnie brzuch rozbolal ze az upadlam na podloge. zaczynam sie martwic...
Witajcie!
Nazywam się Aśka i jestem mamą dwuletniego Ksawusia. O maluszka staramy się od kilku miesięcy.
Czy można do Was dolaczyć?
Pozdrawiam!![]()