reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihayko, jakbyś nie pamiętała czegoś to pomogę jak już będziesz miała szydło :) a ten wzór prościuti też Ci wytłumaczę :) Aha i szybko się robi :) Ja właśnie wybieram kolor włóczki :P

Dziękuję kochane moje :*

Margotko kochana ale ten Twój cykl bezowulacyjny był dla Cebie owocny :)
super ale się cieszę, a serduszko widziałaś już czy jeszcze za wcześnie

Agnieszko serduszka jeszcze nie widziałam, ciąża jest młodsza niż wskazuje termin z OM, bo owulację miałam później a nie tak jak liczą, że 14dc - u mnie była między 16 a 19 więc wtedy wychodzi, że to 6 tydzień a nie 7.

Witam po bardzo dlugiej nieobecnosci-wynikala ona z totalnej wyluzowania:nic nie mierzyłam, nic nie badałam i w 8 racznice ślubu seruszkowanie dalo rezultat.
Podświadomie myslałam o tym ze jestes w ciazy 1.10 ale test wyszedl dopiero 6.10,
Sama w to jeszcze nie wierze-oprocz męza nikt nie wie-do lekarza ide 16.10 zobaczymy co powie.

Line moje gratulacje kochana!!!!!!!!!!! Powiem Ci, że wczoraj akurat myślałam co u Ciebie i chyba myślami Cię przyciągnęłam. Super, bardzo się cieszę, że rocznicowy seksik jest taki owocny :) Rośnijcie zdrowo :)

witam się ja buziakiem a Lenka kopniakami:-D
juz co raz czesciej ja czuje:) ale powiem jedno. dziwne to jest:-D

tak mi cieplusio jest. pod kocykiem siedzę, grzejniki gorace tylko jednego mi brak: ogórka kiszonego:-D Agnieszka ale mi narobiłaś ochoty!!
zgaga niemiłosiernie pali:baffled: no ale coż. jakoś wytrzymam. no i uwaga Uwaga dziś stukneła mi połowa ciąży:tak:

buziolki dla Was:*

Domik gratuluję połowy ciąży :) To teraz już tylko z górki:tak: Fajnie, że Lenka jest taka ruchliwa :)

Agacynda:) ja nie zboczuch :) to S ja w życiu bym o czymś takim nie pomyślała ;-):tak::cool:
Margotka jak Wy to zrobiliście? macie bliźniaki w rodzinie? Leki jakieś brałaś? ja też chcę dwóch ufoludów :)

Dziewczyny ja wracam dziś do domu a tu przepis Bzibziokowy na podłodze, obok nóż..., szafka kuchenna otwarta, na podłodze i na szafkach makaron... a w łazience szmatka normalnie schowana za kibelkiem wywleczona na sam środek... coś mi się zdaje, że Fisiek tu robi niezłe imprezy jak mnei nie ma...

Myniu no u nas były duże szanse na to, bo i u mnie w rodzinie i u mojego męża były bliźniaki no i ja dodatkowo brałam jeszcze CLO więc już całkiem:-D
Ach ten Twój Fisiek, to już mógł Ci przygotować obiad a nie sam pewnie zjadł wszystko:-D

To żeby nie było, że jestem całkiem niepoważna, znalazłam sobie wzór na tegoroczny szalik :)
All About Ami - Pattern: Puff Stitch Scarf

to mi przypomniało, że od lutego nie dokończyłam szalika dla S... zła Ania!!!

Myniu piękny ten szaliczek! Jak zrobisz to się pochwal koniecznie jak Ci wyjdzie:-)

hihi Myniu jestes boskaaaaa :*
jak Ciebie czytam to wszystkie smutki znikaja .
a ja bylam u kumpeli malowalam jej wloski . w pewnym momencie tak mnie brzuch rozbolal ze az upadlam na podloge. zaczynam sie martwic...

Czarnooka Ty się wybierz do lekarza kochana, i do ginka i do rodzinnego ja Cię tutaj ładnie proszę. Szkoda, żebyś miała podupaść na zdrowiu.

Co do mojego USG to pisałam, że może dwa bejbiki bo lekarz powiedział, żeby się jeszcze nie nastawiać, bo jeden pęcherzyk może się jeszcze wchłonąć. W sumie dla mnie to wygląda jak pół pęcherzyka więc na następnym USG się okaże co to było i czy jest nadal.

Agnieszko to proste :) Ja się nauczyłam z internetu :) A jak będę w ciąży i beę w domku siedzieć to chyba będę cały czas szydełkować, robić na drutach decoupagować, scrapbookingować:) ja jestem chyba stworzona do bycia kurą domową, wiecie ?:)
Margotko pokażę szalik ale wezmę się za niego dopiero jak wrócę od S. narazie wypadałoby przysiąść i dokończyć ten szalik dla niego bo mi jeszcze facet zmarźnie a dla niego ta szwedzka zima jeszcze gorzej odczuwalna niż dla nas, musze dbać o moją gorącą czekoladkę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry