reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko łydki wczoraj darły cholernie... az mi się nogi uginały przy wchodzeniu po schodach a w domu jak wstawałam do łazienki to prawie klęknęłam... takie to te łydki... ale dziś już dobrze, przynajmniej na razie :)
Masz rację... ale czasem jak na moment zwątpienie dopadnie to może i dobrze, bo inaczej ludzie by za wariata wzięli kogoś kto ciągle mysli pozytywnie :)
Fluidki sobie przywłaszczam :) Tzn część bo oczywiści reszta dla dziewczyn :)

Kinguś ja tez trzymam kciuki żeby szybciutko fasolek przyszedł do Ciebie :) I jestem pewna, że tak właśnie będzie :)

reklama
Margotko mój mąż zgodnie z suwaczkiem na dole badanie ma za 6 dni to jest w poniedziałek o 10 strasznie się boję, może nawet bardziej niż on... teraz codziennie pije sobie lampkę czerwonego wina bo po niej mi się lepiej śpi :-D i staram sie obsesyjnie nie myśleć o dziecku i tyle, zobaczymy co z tego wyjdzie

Margotko tak mnie jakoś przybiła ta informacja,że wczoraj był dzień straconych dzieciaczków i ten termin porodu...:tak:
Zakupiłam ziółka ojca sroki nr 3 tzn dokładniej mówiąc poszczególne składniki i zaczynam pić od dzisiaj wieczorem. Zapłaciłam 30 zł a wór wyjdzie spory z tego. Jak uda się zafasolkować wór zostanie przekazany następnej staraczce ;-)

Witam
ja juz po wizycie-lekarz stwierdził ze to dosc wczesna ciaza widac mały pecherzyk. Dla pewnosci dostałam duphaston 3x1 tab. To duzo czy w sam raz?? jak myslicie? Mam isc do niego za tydzień i da mi skierowanie do niego na oddzial-zrobimy wszystkie badania i po jednym dniu wyjde. Co o tym myslicie-dobra procedura??

Tym czasem przesyłam pozdrowionka i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sailor, agnieszka, kinga ściskam Was bardzo, bardzo mocno...

Mój Mikuś kończy dzisiaj 5 mies:) z nowych umiejętności- piszczy, szczypie, perfekcyjnie udaje kaszel, zaczepia wszystkich jak tylko może- nawet wczoraj lekarza, no i najważniejsze siedzi sam, bez podpórek:) Taka jestem z niego dumna:)

IMG_1944.jpg

Asita to trzymam kciuki za badanie małża - tylko pamiętaj o wstrzemięźliwości, najlepiej pas cnoty sobie załóż co by go nie kusiło znów:-D
Sailorku wiem i takie chwile są czasami potrzebne :* Co do ziół to czytałam dużo pochlebnych informacji na ich temat i sporej ilości dziewczyn one pomogły zajść w ciążę tylko pamiętaj, że podczas ich picia nie można przyjmować już żadnych innych wspomagaczy ani leków. PS. piękny avatar :)
Paulinko super ten Twój Mikołajek i jaki śliczny :)
Line myślę, że wszystko ok, duphaston na pewno Ci nie zaszkodzi tylko ewentualnie pomoże jeśli będzie trzeba.

Margotko tym razem mu się nie dam, tylko w czwartek żeby odświeżyć plemniki :tak::-D
Paulinka Mikuś Twój śliczny, tez chcę takiego :tak::-D
Sailor a Ty już pijesz te ziółka??? bo mi w sumie to @ się kończy i nie wiem czy mam kupić i spróbować czy odpuścić i z następnym cyklem pić te ziółka??? a do nich to nie można nawet folika brać???:confused::confused::confused::confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry