reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie w ten mglisty dzien.
Jestem po wizycie u gin-tak jak wczesniej jutro ide na oddzial do szpitala w celu zrobienia wszystkich badan. Mam nadzieje ze nie zostane tam dluzej niz konieczne 24 godziny Bedzie wszytsko ok i okolo 10 czerwca urodze pieknego malego maluszka

Hej dziewczyny

Ja dzisiaj padam na twarz... nie spałam w nocy.... muszę szukać androloga i chyba u nas żaden nie przyjmuje więc do Poznania muszę jechać z mężem...... mam załamkę totalnie mi się nic nie chce, po tym cyklu się odwieszam... rozmawiałam z mężem i ma odstawić spożywanie alkoholu i palenie papierosów i zobaczymy czy to pomoże.... po tym cyklu się zawieszam chociaż nie wiem czy nawet teraz tego nie zrobić....

Line trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej. na pewno będzie dobrze. jesteśmy z Tobą :)
Asitko nie zawieszaj się tylko kup mężowi te specyfiki o których Sailorka wczoraj wieczorem Ci pisała. A alkohol i papierosy to tylko na zdrowie mu wyjdzie jak odstawi.

hej kobietki
Ja dzisiaj mam paskudny nastrój strasznie się martwię bo zaczynam 16 tc jutro czy tam po jutrze i ja jeszcze nie czuje ruchów , a juz chyba powinnam bo w drugiej ciaży szybciej a tu nic żadnego pukania

Myniu trzymam kciuki za powrót z pasażerem

witam:* ale u mnie mgła!!! za oknem nic nie widac tylko białe pola. śniadanie zjadlam na przymus i pranie wstawiłam i koniec:P potem obiad ale nie mam weny na niego.

MYNIA udanego lotu kochana życzę:* samych upojnych chwil no i upragnionego malenstwa Ci życzę:* od nas kopniaczek i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
SIHAYA oj to biedne to dzieciątko:( boziu ale się musiał nacierpiec... że też takie coś się zdarza:(
LINE powodzenia:* bedzie dobrze! badania będą ok i dzidzia szybko przywedruje:)
ISIS a wymiotujesz czy tylko Cię muli?? masz szanse się położyc??
ASITA nie możesz tak się załamywac. ja się tam na tym nie znam ale dziewczyny mówią że najgorzej nie jest to nie jest. trzeba wspierac męża bo napewno go to dotkneło i biegusiem do lekarza, nie ma co czekac. trzeba walczyc o swoje:) bedzie dobrze:*
AGNIESZKA nie stresuj się. może dzidzia ułożyła się do wnętrznosci a może masz łozysko tak ulozone ze jeszcze nie czujesz. nie ma na to reguły. tak mówi moja gin i była wielce zdziwiona ze ja poczułam wcześnie. lada chwila ktoś zapuka do Ciebie:) jak Dominisia??
KINGA i co tam u Ciebie?? sprawa się wyjaśnia??
LALUS powodzenia:* niech tempka rośnie:)

Zastanawiam się czy jak [pójdę do gin czy nie powiedzieć że chce inseminacje bo chyba mogę??? muszę dzisiaj zadzwonić i się umówić...

dziewczyny a męża mogę omówić do urologa czy koniecznie musi być androlog???? bo już sama nie wiem

Ostatnia edycja:
Domi Dominika juz lepiej antybiotyk zaczął działać i gorączka zniknęła na szczęście,ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy ok 19 tc wiec teraz pewnie będzie podobnie chociaż mam cichą nadzieję ze poczuje tego upragnionego kopniaków końcówce 16 .tak czekam na te kopniaki bo wtedy człowiek się tak nie martwi jak czuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry