reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj dziewuszki to współczuję bo jak się ciągnie to faktycznie jajo idzie znieść bo mi to czas przez palce przelatuje, mam wrażenie że tydzień temu test robiłam a w sobotę 16tc się kończy:szok:

reklama
Pianko ja też mam łazienkę malutką i nie wiem jeszcze co mam wymyślić, w niej ale mam trochę czasu zanim zacznę remont :tak:ale ogólnie miałam wizje zrobić ją z płytek jasnych beżowych i one są takie faliste i super wyglądają, ja to w ogóle chciałabym mieć prysznic i wannę, ale niestety taki duży prysznic z wanna mi nie wejdzie więc wybrałam trochę mniejszy, ale do czasu remontu to pewnie zdanie zmienię z milion razy ;-):-)

Co do czasu to mi też upływa, że nawet nie mogę uwierzyć, że już prawie 5 miesięcy się staramy o dzidzie.... masakra

Ostatnia edycja:
paulinka jaki rozrzut z pomysłami na łazienkę :) Każda inna :)
My jesteśmy przed budową domu, więc ciągle coś oglądam i oglądam :)
W sumie już wstępnie wybraliśmy projekt domu żeby wiedzieć jakiej działki szukać, ale tu właśnie jest problem, bo żadnej nie możemy kupić! Ja to myślałam, że jak już człowiek jest zdecydowany to idzie i kupuje, a tu ciągle coś! Masakra jakaś. Jak nam się coś spodoba to się okazuje, że albo właściciel nie chce sprzedać, albo nie może, albo się nie da przekształcić i tak w kółko Macieju. Już zwątpienie przyszło, że się przed końcem roku uda kupić ;( Koleżanka mnie dobiła, że oni dwa lata szukali działki, a ja za dwa lata to już chciałabym tam mieszkać :p
Najważniejszym dla mnie pomieszczeniem jest kuchnia, dlatego musi być duża, przemyślana i ładna :) Podobają mi się kuchnie w ciepłym stylu Prowansji z białymi lub kremowymi meblami:

Do tego chciałabym lawendowe dodatki, bo fiolet to kolor który kocham bezgranicznie i mogłabym mieć go wszędzie :)
Jakoś do tego stylu musiałabym dopasować jadalnie i salon, bo wszystko będzie otwarte. Planujemy też antresole nas salonem, więc i to musiałoby współgrać z całością, ale jeszcze nie myślałam jak to rozwiązać... :) No na razie to działki nie ma nawet :p

Ale się rozpisałam ;)

Załączniki

• country-kitchens_0000_layer-10-494x465.jpg
    country-kitchens_0000_layer-10-494x465.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 32
  • country-kitchens_0009_layer-1.jpg
    country-kitchens_0009_layer-1.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 30
  • tumblr_lucw9rijBZ1r3hyudo1_500_large.jpg
    tumblr_lucw9rijBZ1r3hyudo1_500_large.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 29
  • References-of-Country-Kitchen-Design.jpg
    References-of-Country-Kitchen-Design.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 30
  • Italian-Kitchen-Design-bangalore.jpg
    Italian-Kitchen-Design-bangalore.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 29
  • Italian-kitchen-interior-design.jpg
    Italian-kitchen-interior-design.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 30
Asisto bo jak się nie jest w ciąży to tak szybko leci poczekaj kochana jak juz fasolka sie zadomowi wtedy to sie ciągnie, a to wszystko przez to że tak bardzo chce sie już urodzić i móc już przytulic dzidziusia

Agnieszka jak ostatnio zajrzałam w kartę ciąży córci to najgorszy etap jeśli chodzi o przybranie na wadze miałam właśnie między 16 a 18 tyg wyobraź sobie 3kg w 2 tygodnie!!! i to raczej nie z jedzenia bo nie wiem ile musiałabym nad talerzem siedzieć żeby te 3 kg jedzenia w siebie wbić w tak krótkim czasie:szok:a później to już niezależnie od diety równiutko po 2 kg na 4 tygodnie rosło :/

oj Agnieszko ile ja bym dała żeby być w ciąży..... ale pewnie szybko się nie przekonam jak to jest... pewnie będzie czekać mnie IUI, albo in vitro mam nadzieje, że przejdzie Tuska ustawa dotycząca finansowania zabiegu in vitro, jak się dowiadywałam to zabieg kosztuje 5 000zł, a do tego jeszcze badania i stymulacje, które wynoszą od 5 000 do 10 000zł :szok:

Ja mam łazienkę dość dużą... Ponad 10m2. I pralnie osobno, Asitko śliczna kuchnia. Bardzo mi się te mebelki podobają. Te białe fronty w brązowych obudowach są super:) U mnie wszystko będzie lakierowane- lakierują wszystko co widać, więc te boki też. I jak są jakieś półeczki to je całe też. Ale teraz mam mętlik może kremowo- czekoladowe... Tak pychotkowo brzmi:)

Paulinko88 ja tez chciałam mieć boki lakierowane, ale niestety za dużo mnie to kosztowało i musiałam obciąć i tak za tą małą kuchnie (same meble bez sprzętu AGD) zapłaciłam 10 000zł :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry