reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Moja siostra ma wózek Kadexa i jest zadowolona, spacerówkę kupili też tej firmy ja myślę że wózek trzeba bardzo indywidualnie wybierać bo to zależy gdzie mieszkamy, po jakim terenie się jeździ (ja nie mam problemu żeby spacerować po plaży) no i czy trzeba będzie wózek wnosić czy waga nie ma znaczenia itp itd ale na Tako już bym się chyba drugi raz nie zdecydowała :/

o kurcze szkoda bo impast był moim faworytem a co myślicie o wózeczkach coneco ja miałam dla malej spacerówkę i bardzo fajna była leciutka
ja musze mieć lekki wózeczek bo trzeba będzie wnosić na 1 piętro i to ja będę musiała chyba że mąż będzie rano znosił a wieczorem wnosił :)

Cześć dziewczynki :-)

Ja dziś w domu siedzę, praktycznie pół nocy nie spałam - masakra jakaś, wierciłam się co chwile, jestem nieprzytomna ... Poza tym te ciągłe mdłości spokoju mi nie dają, już nie wiem co mam jeść lub pić żeby choć na chwilę ustały :eek: Jutro na 15.20 mam wizytę - w końcu, bo już jajo niosę :-D

Dziewczyny piekne domy i stylizacje kuchni i łazienek i salonów ;-) Ja mieszkam w bloku, mam 2 pokoje, no ale teraz już rozglądamy się za czymś większym. Mąż chciał i nadal chce się budować (mamy działkę za miastem) ale ja jakoś nie bardzo, przyzwyczaiłam się do mieszkania w bloku, wszędzie mam blisko :-)

Buziaki dla Was wszystkich i przepraszam, ze nie piszę każdej z osobna ...

Laluś za Ciebie to mega mocno kciuki trzymam ;-)

Isis wytrwałości wiem że narazie ciężko w to uwierzyć ale mdłości miną ;) a czy Wasza córcia już wie że będzie miała rodzeństwo? no i jak mama zareagowała? czy jeszcze nic nie wie?

Agnieszko ja to się w wózkach teraz nie orientuję, pamiętam że jeszcze rozważałam Bebetto Solaris ale nie pamiętam ile waży bo ja nie muszę na szczęście wnosić wózka więc waga nie była aż tak bardzo istotna

Ostatnia edycja:
Agnieszko my kupiliśmy chrześniakowi mojego męża wózek z implastu i nic się z nim nie stało :tak: mi też się podobają wózki z implastu i sama się zastanawiałam nad jego kupnem, tyle tylko, że one są na jedno dziecko, bo się zużywają, chrześniak, któremu kupiliśmy ten wózek ma już 3 lata i wózek nadal jest sprawny ale na następne dziecko to za bardzo się nie nadaje, bo troszkę zużyty, ale może dlatego, że małego jak był mały to trzeba było usypiać w wózku i nim trząść....

....miałam takie super plany zajść w ciąże do końca roku i dupa z tych planów, no cóż może uda się zajść do końca następnego roku....

Ostatnia edycja:
Coneco jest na pewno lekki, bo go oglądałam:) Niestety nic więcej powiedzieć o nim nie mogę:( Bardzo lekki też jest roan 4runner:)
Pianko jak najbardziej się z Tobą zgadzam:) Ja mieszkam na wsi i muszę mieć wózek którym wszędzie wjadę, a swoim jeżdże nawet po łące:) Dodatkowo musiał mieć dużą gondolkę, bo chciałabym Mikołajka przynajmniej do stycznia wozić w gondolce, a wiecie to zima, kombinezon, mały w tej chwili ma prawie 8 kg, a co dopiero do stycznia czy lutego. Acoustic gondolkę ma bardzo dużą, w ogóle wózki klasyczne mają gondolki większe niż te ze skrętnymi kołami- względy konstrukcyjne chyba... Do miasta wygodniejsze są chyb a te wózki ze skrętnymi kołami, bo nimi praktycznie w miejscy zawracasz i lżejsze są, mniej miejsca zajmują:)

Asitko, bo to zależy jak trafisz:) najlepiej to chyba poczytać opinie użytkowników w necie. Ja w sumie nie miałam z nim styczności, ale jak dystutowałyśmy o wózkach na majówkach to takie głosy się pojawiły:)

reklama
Agnieszko na pewno, ja w ciąży jeszcze nie jestem a jak rozglądałam się za wózkami, to już milion razy zmieniałam firmę i model :-D... kiedy przyjdzie mi wybierać wózek..... może za rok, jak dobrze pójdzie.......

Sailor czy to możliwe, żeby te zioła które piję już działały bo wydaje mi się że jakoś w tym cyklu odkąd pije te zioła, a przecież długo ich nie piję bo od poniedziałku to mnie zalewa ten śluz..... :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry