reklama

Staranka od stycznia 2012.

eh kobietki jaka ja zmęczona jestem cały czas mi sie spać chce co za pogoda

Pianko pokarz swój brzuszek Noelle Ty też pokarz :)

Załączniki

• P1120460.jpg
    P1120460.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ficaria to mamy podobne wyobrażenie naszych kuchni:) ja podobnie jak Ty w kierunku Prowansji z tym, że zamiast fioletu to zieleń, oliwka:) nawet na jednym ze wstawionych przez Ciebie zdjęć jest jedna tego typu:)
Co do owulki to przykro mi:( u mnie niby są ale po @ ja też mam mieć hsg więc łączę się z Tobą "w bólu"...

Bzibzioczku mi gin kazała brać dupka od 18dc.

Paulinko ale metraż domku wow!! to nasze mieszkanko póki co pewnie w Twoim salonie by się zmieściło:D hehe...

Laluś co jak co ale u Ciebie to musi być fasolinka! innej opcji nie biorę pod uwagę i ściskam kciuki co sił &&&&&&.

Margotka fiu fiu ale figurka...nie wiadomo na co patrzeć czy na brzusio czy na pupe:D super, że z maluszkiem wszystko dobrze:) niech dalej rośnie zdrowo!

Agnieszko Ty to już ciężaróweczka jak ta lala;) piękny brzusio:)

Kochane:) sliczne macie te brzuszki:) U mnie to w 9 miesiacu moze byloby cos widac...Pogoda w Szwecji bombowa:) pelno slonca bylo do poludnia i zwiedzalismy ogrod botaniczny, ze tez ja go nie odkrylam wiosna... Bo Steve oczywiscie nawet nie wiedzial, ze najwiekszy w Szwecji ogrod botaniczny jest w Goteborgu, to ja zawsze wynajduje cos co musimy zobaczyc:) on to by mnie do centrum handlowego zabral i zadowolony:)Pierscionka jeszcze nie ma:( nie wiem czy w ogole sie doczekam... ale za to mam taka alergie jakiej nie mialam od 4 lat... kaszel... taki, ze cale osiedle slyszy, wysypka mega swedzaca i burchle na calym ciele... no apetycznie to ja nie wygladam...:( i swedzenie mam etapami, raz mnie swedzi twarz i szyja, raz dekold piersi i rece, raz uda, pupa i... (tak, tak, tego miejsca nawet to nie ominelo) ale najgorsze bylo jak rano przez dwie godziny swedzialy mnie stopy... te miejsca miedzy palcami podrapalam sobie do krwi...No a sluzu poki co plodnego nie zauwazylam mimo ogromnych ilosci wiesiolka i owsianki codziennie na sniadanie(to inicjatywa Steva, podobno zwieksza ilosc spermy) :-) przepraszam za bledy jak cos ale ta klawiatura taka nie nasza:)

A zapomniaam napisac, ze ja w kwestii kuchni z Sihaya i Ficaria sie solidaryzuje, zakochana w lekko wiejskim stylu:) no ale ja mam kuchnie w aneksie i w dodatku na meble kuchenne moze bedzie mnie stac za 4 albo i wiecej lat :) poki co mam stare meble pozbierane po jednej szafce od rodziny, pomalowane na oliwke :) w salonie z aneksem mocno zolte sciany, w przedpokoju bursztyn, w sypialni rozowy taki delikatniutki na dwoch scianach i na dwoch fuksja (mocna wyszla). A lazienke moja to widzialyscie. Poki co jestem w niej smiertelnie zakochana i nie zamienilabym na inna, nawet ze zlota:)

reklama
Witajcie wieczornie!!
Sihaya i Ficaria mi też się właśnie takie kuchnie podobają:)
Ficaria oby Twój bezouwlacyjny cykl był tak samo bezowulacyjny jak Margotki.
Mynia Ty to się masz z różnymi dolegliwościami...mogłoby Ci czasem darować, szczególnie jak wreszcie jesteście razem. Ale fajnie, że macie pogodę i spędzacie razem czas.

A ja Wam się pochwalę, że już zaczęłam zakupy przedświąteczne i zakupiłam mamie na gwiazdkę, a może na imieniny które ma 25 listopada (jeszcze nie zdecydowałam) taki o zestawik:
SWEET HOME III Komplet 4 szt - Napisy PL Małe12 (2730104463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SWEET HOME III - Komplet 2 kubków (02) (2741378332) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SWEET HOME III - Maselniczka duża (2738196134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SWEET HOME III - Komplet przyprawowy 4szt (2734902331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ot takich zakupów dokonałam, bo mama ma właśnie nową kuchnię i myślę, że się ucieszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry