reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej lasencje:*
ale mialam czytania:) coś się w końcu ruszyło. u mnie mroźnie. wczoraj bylo -20 stopni!!! dziś już cieplej ale za to śnieg pruszy.

SIHAYA przykro mi że się nie udalo:( następny cykl bedzie Twój:*
ROŻYCZKA przykro mi, że I krecha. myślalam że tu bedzie prezent na święta. tulę:*
MYNIA Fisiek genialny!:) a co to się znów u Ciebie dzieje??
SAILOR a u Ciebie jak??
MARGOTKA co tak malo nas odwiedzasz??
NOELE bidulko:( dużo siły w tym bólu Ci zyczę:*
INESKA, GRZANKA oooo jak milo Was widziec:) jak się czujecie??
GRZANKA pięknie Julcia fika! brzusio cudny! fajnie, że się wszystko uklada:)
ANADE a u Ciebie jak ciąża mija??
CZARNOOKA co to za krwawienie znów się przyplątalo?? zdrówka:*
BASIK może jeszcze za wcześnie na tesciora. trzymam dalej kciuki bo pięknie to wygląda u Ciebie:)
AGNIESZKA biedna ta Twoja Dominisia:( dobrze, że Ty od niej nie łapiesz tych infekcji.
AGUŚ ratuluje córeczek:) super wiadomości!!!
tulę Was mocno, a Lenka przesyla kopniaki:*

Ostatnia edycja:
reklama
domik Skarbie a ja niewiem co to u mnie znów za krwawienie... znow w tych samych dniach sie pojawiło co w tamtym cyklu. nie chce mi się już nawet iść do ginekologa chyba za bardzo już se to wszystko olałam. czasami to już mam dość życia nawet.

Domik a kiedyś ktoś napisał, że to się zrobiło bardziej forum ciężarówkowe niż starankowe więc się nie udzialałam już żeby tu dziewczynom nie śmiecić :) Ale czytam Was codziennie :)

Ostatnia edycja:
hej

nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale meldujemy posłusznie że za nami połowa ciąży i że pod moim serduszkiem bije serce Jacusia:-D

Wszystkim starającym przesyłamy moc dobrych fluidków co by plemiczki i komóreczki prawidłowo się łączyły:-D}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

A wszystkim noszącym dodatkowe serduszka dużo zdrówka

Zonqa gratuluję Synka! Ale szybko to zleciało :) Pamiętam jak jeszcze niedawno się chwaliłaś II kreseczkami a teraz już połowa ciąży :) Super, dla Ciebie, dla Was też dużo zdrówka :)

ZONQA gratulacje!!! będzie następny książe w domku:) zdrówka!
MARGOTKA uuu chyba mnie ta informacja ominała....:( a ja też tu czesto pisze a brzuchola mam.... jak się czujecie??
CZARNOOKA oj..... coś Ci się pokwasiło pewnie. ale z tego co pamiętam to masz od stycznia clo zaczac to moze to bedzie jakieś pomocne dla ciebie. tulę:*

Myniu kochana miałam się nie logować tylko podczytać co słychać ale jak zobaczyłam fotkę Figielka to musiałam napisać :-D wygląda na sporego kocurka w sam raz do masowania plecków :-) musisz go nauczyć tak ugniatać :tak:

reklama
Witam!
Ja mam pytanie tylko nie pamiętam, która z Was ostatnio robiła sobie badania...Sailor? Ty może? Czy ktoś inny?
Chodzi mi o hormony-FSH, LH, estradiol, Progesteron, w których dniach cyklu zrobić badania, żeby zobaczyć czy wszystko hula jak należy? Tzn. którego dnia f. folikularnej i którego najlepiej w f. lutealnej?
No i ile to kosztuje? Nowy cykl się zaczął więc trzeba znów podziałać :tak:

A od naszych dziewczynek z brzuszkami proszę o porządną porcję fluidków na ten cykl, bo zamierzam zajść w ciążę (w końcu!!!), żeby jeszcze w 2013 urodzić :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry