reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki kochane
ja wróciłam dzisiaj od diabetologa dostałam glukometr dietę no i masakra jakaś jak dostałam listę tego o mogę jeść to masakra jakaś umre z głodu

jeszcze moja mała ma jakiegoś wirusa bo karar do kostek temperatura normalnie cyce opadają :(

reklama
Agnieszko nie umrzesz :tak:ja jestem na takiej diecie już ponad rok i żyję :-D owszem nie jestem w ciąży i moje potrzeby są na pewno mniejsze, ale dasz radę! Na początku wygląda to strasznie, ale szybko się przyzwyczaisz :tak:

może i dam rade do świąt a potem co jak ja zobaczę to wszystko na stole i jeszcze nie mogę jeśc żadnych placuszków i słodyczy, moje kochane ogórki kiszone też muszę ograniczać

Cześć wszystkim!

Różyczk@ przykro mi, a byłaś pewniakiem chyba nas wszystkich... te wykresy czasem są strasznie podstępne:/

Basik
teraz w Tobie nadzieja na grudniową fasolinkę!

Myniutku priv odczytałam i odpisałam;) A Fisiek ho-ho czytelnik pierwsza klasa;) Moja często w ten sposób korzysta z laptopa:D

A mnie dziś @ strasznie w pracy sponiewierała, a jak na złość miałam ful dzieci i ani chwili odpoczynku. Oczywiście jechałam na przeciwbólowych bo bym nie dała rady. Teraz już po obiadku chwila odpoczynku, delektuję się coca-colą bo tak mi się jej dziś zachciało, że prawie wyprzedziłam tramwaj w którym jechałam z pracy;) żeby tylko dotrzeć do sklepu i ją kupić;)
Potem mamy z kolei jechać po buty dla m. bo nie ma na zimę. Tzn ma ale tylko takie w góry.

Domik a dziękuję u nas wszystko w porządku :) Rośniemy w zatrważającym tempie:szok: ale na szczęście narazie tylko w brzuszku a tak to cud miód :) a u Was jak tam?
Różniczko proszę Cię tu fluidki od nas specjalnie dla Ciebie :biggrin2:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
w razie jakby mało było to pisz:-D
Agnieszko nie martw się, nie padniesz z głodu :) A dietkę dasz radę trzymać, za każdym razem jak będzie Cię coś kusiło to pomyśl o dzidzi i że to dla jej dobra nie możesz jeść. Co do małej to wiesz jak to jest z dziećmi, jedno łapie od drugiego, Dominika nawet jak się wyleczy to zaraz od kogoś innego się może zarazić, taki urok zimy niestety, dawaj jej coś na wzmocnienie to nie będzie może tak wszystkiego łapała. Trzymaj się :)
Sihaya ale się uśmiałam z tego ,że prawie tramwaj wyprzedziłaś:-D Już widziałam oczyma wyobraźni jak pędziesz po colę :) Współczuję @, szkoda że przylazła małpa wstrętna no i że jeszcze żyć Ci dziś nie dała. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :)

Cześć dziewczyny !
Jaki bogaty weekand ! :)
Myniu, Figielek wymiata ! Czytelnik jeden ! :)
Różniczko, ja robiłam badanka tam : Salve Medica
I wszystkie w 2 dniu cyklu... nie chciałam jeździć kilka razy i się kłuć, bo krucho z żyłami. No i lekarka mi tak powiedziała.
agnieszko, uda się, wiadomo - początki są trudne, ale dasz radę ! W końcu kobitki silne są! :)
Różyczko, tulę Cię... Następnym razem tempka nie spadnie z hukiem!
basik - myślę, że Twój teścik za wcześnie może...
Czarnooczko, kuruj się szybciutko. Myślę że potrzebujesz mini wczasów!
Margotko, jak wspaniale że wpadłas! Pozdrówka
Grzanko, super Wasze remontowe zdjęcie- aż się serducho cieszy
Anade - jak sampoczucie ?
Domikcw - jaka zachciewajka na dzisiaj?:-p

Sailor, Ty bierzesz bromek ? Bo coś na wykresiku tak wyczytałam ?
Sihaya - superrrrrr, wyprzedziłaś tramwaj ! Komunikacja miejska się chowa, gdy w grę wchodzi bój o cole!
Ja upiekłam pierniczki - chyba po raz pierwszy w życiu udało się tak wcześnie, ciekawe czy dotrwają.
A na dworze tak pięknie... wreszcie to wstrętne błoto zniknęło:cool2:

Idę szykować kolację, pozdrawiam Was wszystkie!

lh i fsh, estradiol, tsh, t3, t4 prl to badałam 3dc
zaś progesteron 7 dpo :tak:

Jillko biorę bromek 1/2 tabl na noc i euthyrox teraz 1/2 rano :-) (dawka 25) za to mam ok progesteron :-D jak się jedno naprawia tp inne psuje

Sailorku, gratuluję progesteronu w dobrej ilości. A dużo za dużo masz prolaktyny? Ktoś mówił, że często prolaktyna idzie w parze z hormonami tarczycy. (ale nie u mnie) :)

najwięcej miałąm 76 ng czy jakoś tak a norma do 25 :-) a bywało i 30....dobrze się czuję po bromku a kiedyś umierałam po parlodelu...a prl skacze mi najpewniej przez tarczycę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry