reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie dziewczyny
Grzanko, bardzo Ci współczuję tego bólu, ehhh... :( Ale wspaniale że już 37 tydzień! Także to już tuż tuż i bejbik bedzie z Wami!
Asitko, ja czekam na Twój teściorek! W pracy nie za bardzo się mogę logować, więc chociaż podczytywałam co i jak.
Domikcw - ja tez z malutkich byłam - ważyłam zaledwie 2300 g :) - patrząc teraz nikt by nie powiedział, że takie maleństwo byłam.
Myniu, ale ucieszny Figielek :) Masz z nim ubaw, nie powiem! :)
Paulinko, a jaką dietkę stosujesz,jeśli można wiedzieć? ;-)

Pozdrówka dla Was wszystkich

reklama
No, a ja zwlekam z pracami domowymi, myjąc podłogę na raty przybiegam i odświeżam Asitę, a ona jak wyszła z pracy, tak zaginęła...:/
Noelle, jesteś strasznie dzielna, że się zabierasz za pierogi! I to wieczorem! SZACUN:cool2:

Asitko ja też czekam:) Komp mi padł i musiałam się zalogować u brata, żeby zobaczyć co tam. A tu cisza...:(

Jillka mam dietkę od dietetyka. Zalecenia ogólne i jedłospisy poszczególnych etapów:) Jeśli któraś ma ochotę się podchudzać ze mną to chętnie prześlę wszystko:) Ale najpierw kompa mi muszą naprawić, więc pewnie dopiero w weekend:(

Jillka ja te pierogi cały dzień na raty robie:-) Masowa produkcja;D Rano zrobilam 200 ruskich,z kapucha i grzybami 120 a teraz z miesem koncze gotowac . Oczywiscie zaliczylam 2 godzinna drzemke za dnia:-) Coz...świeta:D

Asitaaaaaaaaaa..................................

Noelle! Toż to szaleństwo - TYLE pierogów :) mniam mniam!
Paulinko, ja też mam dietkę od dietetyczki, co prawda przekazaną od koleżanki, nie osobistą, ale jest okej. A co najważniejsze, je się 5 razy po mniej i dzięki temu nie rzucam się tak na jedzenie po powrocie z pracy.

Mi tak strrrasznie chce się spać, bo wpadłam wczoraj na pomysł, że pojadę:-) do tesco 24 kolo 22 by nie stać w mega kolejkach po południu. No i zanim wróciłam i rozpakowałam wszystko i zasnęłam - była 01:30... hihi aż mi się śmiać chce z siebie

reklama
Jillka, z męzęm byśmy się nie spodziewali jak bierze mnie kolka to mąż jest załamany bo nie sadził że to taki ból jest cały czas mi powtarza ze dzielna jestem a jemu jest smutno ze nie moze mi pomoc albo wziasc na siebie tych bóli wiec co za tym idzie smutno mi se robi bo męzu tez cierpi.... My to dziwne małżeństwo jesteśmy ;p

Twarda z Ciebie zawodniczka na zakupy o tej godzinie :p
podziwiam ;p

Noelle ja pierogi to tylko z mięskiem ;p
Ja sie zdrzemnęłam trochę teraz zjadłam kolacje i czekać do 22:30 aż mój wspaniały mąż wróci do domu ;p

Do góry