reklama

Staranka od stycznia 2012.

AGACYNDA aż się buźka sama uśmiecha na widok suwaczka:) super! ja zazywałam femibion natan 1 juz przed zajsciem w ciążę i tak do 13 czy 14 tygodnia a teraz mam femibion natan 2. taki miałam przykaz i tak też pisze na opakowaniu.
SIHAYA mąż dobrze radzi. nie chce zeby Cie z kwitkiem na badania odesłali. pójdziesz przygotowana.
ANKE a kiedy masz @ miec?? wiesz co ja myślę, ze z tymi testami to sprawa indywidualna. jednym 25 wychodzą przed @ a drugim 10 nie wychodza nawet po 2 tygodniach spóźnienia @. trzymam kciukaski:*

mnie straszyły dziewczyny, ze jak bedę jadła tak te witaminy to bedę miec dziecko giganta, ze przez to się i tyje i dziecko duże rośnie a ja Wam mówię, że to g**** prawda. jem ciagle witaminki i moja mała jest kruszynka, a ja też nie przytyłam okropnie duzo. co przypadek to opinia.

reklama
Agacyndo a umówiłaś się już na wizytę ? :)

Ja mam 9 stycznia i juz nie mogę sie doczekać pewnie znowu będę miała USG bo przy ciaży z cukrzycą to częściej robią

Domi ale Tu chyba nie chodzi o to ze dziecko szybko rośnie tylko że niektóre witaminy jak jest ich za dużo to szkodzą dzidzi np witamina A która jest w wątróbce pasztetach niby trzeba to jesc a jednak też ograniczać bo ta witamina w większej ilości szkodzi

tu jest fajny artykuł o tym
http://www.we-dwoje.pl/czego;nie;jesc;w;ciazy,artykul,19897.html

Ostatnia edycja:
Anke zapomnialam Ci naposac. ja robilam test 25... oba, bo dzisiaj powtarzalam. i oba robilam po poludniu i momentalnie druga krecha wychodzila. trzymam kciuki &&&&

fakt, widok suwaczka jest niezwykle zadowalajacy :-)

do ginekologa umowie sie w ooniedzialek. juz podjelam decyzje, bede chodzic do mojego starego gina. jest okej ginem ale bardzo dobrym poloznikiem.

W końcu przywrocono mi łączność ze światem-od wczoraj awaria internetu
:angry:. Ja dzisiaj troche pobuszowalam po sklepach,ehh te wyprzedaze i ja:no:. Trzy bluzeczki doslownie za grosze kupilam,wiec humor dopisuje. Bo juz mialam kryzys ubraniowy:/ Chodze śnieta jakas,ostatnio bezsennosc mnie trzyma i noce są moje:wściekła/y:
Agnieszko brzuszek piekny! Zgrabniutki!!
Agacyndo Ty Nasza Ciązówko!!Podziwiam cierpliwosc i pomysłowosc w powiadomieniu swojej połowicy o fasolce. Ja to odrazu gebe darlam i podsuwalam test męzowi pod nos,zero we mnie romantycznosci i elementu zaskoczenia:dry: co do witamin to mi lekarz mowil ze oprocz kwasu foliowego mam brac witaminy dla kobiet w ciazy, zalecil tak juz na pierwszej wizycie. Tak wiec co lekarz to inna opinia.
Lalus Twoj wykres to juz wczoraj mi podpadł. Ja tam widze fasoleczke! Niech ten czas szybciej leci żebys mogła już testowac!!
Anke wiesz ,ja sądze ze z tymi testami to roznie jest. Mi bardzo wczesnie II pojawily sie na tescie o czulosci 25 natomiast dzien pozniej na tescie o czulosci 10 druga kreska byla słabiuchna. Tak więc rób ten 25. M trzymamy kciuki!!Agacynda liste odczarowala to teraz pora na Ciebie:D
Gosiak piekniutki brzuszek!!
Grzanko jak tam dzisiaj?? Dalej w dwupaku??

Sihaya, może Twoje brązy wczoraj, to po serduszkach... Czasem tak się przecież dzieje...

Agacynda, no suwaczek pierwsza klasa! :) Czarujący, że tak powiem :D

Gdzie Mynia... ? Mówiła, że musi odpocząć od tego wszystkiego. Agacynda, może ją ściągnij myślami?

Dziewczyny brzuchatki :) Piękne foty, gratulacje! :)

Ja od dziś na nowym termometrze, bo tamten był z jednym miejscem po przecinku. I mam pytanie - jak duża może być różnica w tempce mierzonej waginalnie i oralnie ? Może być niewielka?
Bo już nie wiem, jak ten termometr działa...

Ja wolę mierzyć waginalnie :-)
jzyk6bb.jpg

Załączniki

• jzyk6bb.jpg
    jzyk6bb.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 36
Kiedyś wyszperałam i tak jeszcze miałam na kompie :-D
Pisałam do Mynii że tęsknimy za nią :tak:
Ja nie wierzę już w to,że się uda w tym cyklu więc zamierzam w sylwestra zabalować :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry