AGACYNDA aż się buźka sama uśmiecha na widok suwaczka
super! ja zazywałam femibion natan 1 juz przed zajsciem w ciążę i tak do 13 czy 14 tygodnia a teraz mam femibion natan 2. taki miałam przykaz i tak też pisze na opakowaniu.
SIHAYA mąż dobrze radzi. nie chce zeby Cie z kwitkiem na badania odesłali. pójdziesz przygotowana.
ANKE a kiedy masz @ miec?? wiesz co ja myślę, ze z tymi testami to sprawa indywidualna. jednym 25 wychodzą przed @ a drugim 10 nie wychodza nawet po 2 tygodniach spóźnienia @. trzymam kciukaski:*
mnie straszyły dziewczyny, ze jak bedę jadła tak te witaminy to bedę miec dziecko giganta, ze przez to się i tyje i dziecko duże rośnie a ja Wam mówię, że to g**** prawda. jem ciagle witaminki i moja mała jest kruszynka, a ja też nie przytyłam okropnie duzo. co przypadek to opinia.
SIHAYA mąż dobrze radzi. nie chce zeby Cie z kwitkiem na badania odesłali. pójdziesz przygotowana.
ANKE a kiedy masz @ miec?? wiesz co ja myślę, ze z tymi testami to sprawa indywidualna. jednym 25 wychodzą przed @ a drugim 10 nie wychodza nawet po 2 tygodniach spóźnienia @. trzymam kciukaski:*
mnie straszyły dziewczyny, ze jak bedę jadła tak te witaminy to bedę miec dziecko giganta, ze przez to się i tyje i dziecko duże rośnie a ja Wam mówię, że to g**** prawda. jem ciagle witaminki i moja mała jest kruszynka, a ja też nie przytyłam okropnie duzo. co przypadek to opinia.
. Ja dzisiaj troche pobuszowalam po sklepach,ehh te wyprzedaze i ja
. Trzy bluzeczki doslownie za grosze kupilam,wiec humor dopisuje. Bo juz mialam kryzys ubraniowy:/ Chodze śnieta jakas,ostatnio bezsennosc mnie trzyma i noce są moje
co do witamin to mi lekarz mowil ze oprocz kwasu foliowego mam brac witaminy dla kobiet w ciazy, zalecil tak juz na pierwszej wizycie. Tak wiec co lekarz to inna opinia.