reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej:)
wpadłam poczytac troszkę Was a tu tyle nadrabiania miałam:P

witam nową staraczke:)
AGACYNDA mnie brzuch bardzo bolał na początku! nospa to zbawienna była no i magnez który dostalam na skurcze.
MGIEŁKA bedzie bodbrze kochana:* piekny brzusio!!!
AGNIESZKA a mnie ciągle mówili, ze przez witaminy i dziecko i matka kluskami się robia. ale co człowiek to opinia.
MYNIA jak dobrze, ze jestes. brakowała Cię nam tu. nie smutaj sie Kochana:*
SAILOR nie płacz:( tule:* walnij sobie to martini moze pomoze.
LALUS kciukaski dalej zaciśniete.
BZIBZIOK oooo az ślinka cieknie!!! podziel sie lasagnie!!!!!!
NOELLE Ty widze, że też szalejesz w kuchni. pyszności! mniam
GRZANKA szalejesz:P ja bym chciała a mnie boli:(

NA BOLACE BRZUSZKI I SMUTKI WSZELKIE PRZESYŁAMY BUZIAKI:*:*:*

u nas jakos leci. teraz odpoczywam. wieczorem idziemy na wielkie sylwestrowe ognicho:P juz mi sie chce tej kiełbaski:P

dziewczyny w tym nadchodzacym Nowym Roku życzę Wam samych szczesliwych chwil! duzo optymizmu i wytrwałosci w dązeniu do celu. i tego aby kazda z Was ujżała te II upragnione krechy. a co tam! bliźniaków nam trzeba!!!! a tym juz okraglutkim życze dobrych i szybkich porodów i zdrowych maluchów:*

reklama
Dziewczyny tylko ten płacz u mnie jest przez pierdoły że tak powiem. Teraz np bo ojciec nie chciał spróbować mojego ciasta. masakra chyba walnę całą butlę tego martini :-D

Myniu jakie filmy będziesz oglądać kochana?

Laluś widzę, ze u Ciebie dziś znowu tendencja zwyżkowa:] oby tak dalej &&&&&& no i trzymam za teściora!

Marzen32 witamy:) i oczywiście zapraszamy:)

Basik a Wy działajcie działajcie:D noc dziś długa to macie pole do popisu;)

Ja dziś od 8ej w pracy na szczęście tylko do 11ej ale potem od razu zakupy i na świeżutko wyremontowane nowe mieszkanko szwagrów pomóc im w sprzątaniu... zeszło nam do 16ej rąk i nóg nie czuję:/ a po powrocie od razu zabrałam się za przekąski dla mnie i m. na całą noc;) teraz dopiero się wyprysznicowałam, siadłam z piwkiem i odpoczywam:)

WSZYTSKIM I KAŻDEJ Z OSOBNA DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA:) rety dziewczny jakie my wszystkie będziemy szczęśliwe w tym 2013r!! po tylu życzeniach... - bo wszystkie mają się spełnić oczywiście:]
dlatego też i ja...
...życzę Wam prosto z serca wszystkiego co najlepsze kochane!!
spełnienia najskrytszych marzeń i pragnień, niech ten rok będzie dla Was przychylny i hojny... miłości, radości, wielu chwil wzruszeń a w gorszych chwilach optymizmu, nadziei i siły:)
b
uziaki!!:)

Hej. Ja u mamy siedzę z dzieciakami, a mama z ojczymem poszli na wiejską potupaje :-p Ale sobie odbije z moim N tego Sylwka. Nie wziełam termometru także temperatury jutro nie zmierzę :-( Ale tesciora zrobię:-)

Kochane moje a ja pisze z białej sali czyli naszej sypialni... szampan dla dzieci obrucony tesciowej chrzesniaczka ma latek 5 a ze troche rozchorowana dziewoja to pojechalismy z mala szampana obróciliśmy i do domu... cos sie mala strasznie napina... okropnie kłóje w środku ... moze sie szyjka rozwiera... mąż cały czas powtarza... Kochanie jestem gotowy w każdej sytuacji...
Na stary rok życzę dużo seksu !!! na nowy dużo seksu dużo fasoleczek, dużo uśmiechu miłości zdrówka cięzaróweczki klujmy sie w terminach lekko i przyjemnie a co do seksu to seksujmy sie ile wlezie!
Najlepszego w Nowym nadchodzącym Roku 2013 :) Papik z Rodziną :*

Dziewczynki życzę Wam wszystkim samego najlepszego, miłości, radości i uśmiechu. Spełnienia marzeń, wiadomo jakich. Żeby w następnym roku móc powiedzieć samemu sobie, że chcemy aby rok 2014 był tak dobry jak 2013.

Sailorku wczoraj poleciał u mnie brunet wieczorową porą i rosyjski horror Julienka:)
A dziś z samego rana odebrałam wyniki, na oko wydaje mi się, że dobre (biorąc pod uwagę, że to faza folikularna to sie zgadza) ale może znasz bardziej r
estrykcyjne normy dotyczące konkretnie 3 dc. Jak otrzeźwiejesz to zerknij kochana :)
wyniki.jpg

reklama
no heeej, jaak tam po?
ja do 2 bylam na chodzie, ale od 22 nieprzytomna.... pozwolilam sobie wypic lyka szampana za nowy rok... humorki to mnie wczoraj dobijaly, biedny ten moj A byl....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry