hej
wpadłam poczytac troszkę Was a tu tyle nadrabiania miałam
witam nową staraczke
AGACYNDA mnie brzuch bardzo bolał na początku! nospa to zbawienna była no i magnez który dostalam na skurcze.
MGIEŁKA bedzie bodbrze kochana:* piekny brzusio!!!
AGNIESZKA a mnie ciągle mówili, ze przez witaminy i dziecko i matka kluskami się robia. ale co człowiek to opinia.
MYNIA jak dobrze, ze jestes. brakowała Cię nam tu. nie smutaj sie Kochana:*
SAILOR nie płacz
tule:* walnij sobie to martini moze pomoze.
LALUS kciukaski dalej zaciśniete.
BZIBZIOK oooo az ślinka cieknie!!! podziel sie lasagnie!!!!!!
NOELLE Ty widze, że też szalejesz w kuchni. pyszności! mniam
GRZANKA szalejesz
ja bym chciała a mnie boli
NA BOLACE BRZUSZKI I SMUTKI WSZELKIE PRZESYŁAMY BUZIAKI:*:*:*
u nas jakos leci. teraz odpoczywam. wieczorem idziemy na wielkie sylwestrowe ognicho
juz mi sie chce tej kiełbaski
dziewczyny w tym nadchodzacym Nowym Roku życzę Wam samych szczesliwych chwil! duzo optymizmu i wytrwałosci w dązeniu do celu. i tego aby kazda z Was ujżała te II upragnione krechy. a co tam! bliźniaków nam trzeba!!!! a tym juz okraglutkim życze dobrych i szybkich porodów i zdrowych maluchów:*
wpadłam poczytac troszkę Was a tu tyle nadrabiania miałam
witam nową staraczke
AGACYNDA mnie brzuch bardzo bolał na początku! nospa to zbawienna była no i magnez który dostalam na skurcze.
MGIEŁKA bedzie bodbrze kochana:* piekny brzusio!!!
AGNIESZKA a mnie ciągle mówili, ze przez witaminy i dziecko i matka kluskami się robia. ale co człowiek to opinia.
MYNIA jak dobrze, ze jestes. brakowała Cię nam tu. nie smutaj sie Kochana:*
SAILOR nie płacz
LALUS kciukaski dalej zaciśniete.
BZIBZIOK oooo az ślinka cieknie!!! podziel sie lasagnie!!!!!!
NOELLE Ty widze, że też szalejesz w kuchni. pyszności! mniam
GRZANKA szalejesz
NA BOLACE BRZUSZKI I SMUTKI WSZELKIE PRZESYŁAMY BUZIAKI:*:*:*
u nas jakos leci. teraz odpoczywam. wieczorem idziemy na wielkie sylwestrowe ognicho
dziewczyny w tym nadchodzacym Nowym Roku życzę Wam samych szczesliwych chwil! duzo optymizmu i wytrwałosci w dązeniu do celu. i tego aby kazda z Was ujżała te II upragnione krechy. a co tam! bliźniaków nam trzeba!!!! a tym juz okraglutkim życze dobrych i szybkich porodów i zdrowych maluchów:*

Ale sobie odbije z moim N tego Sylwka. Nie wziełam termometru także temperatury jutro nie zmierzę :-( Ale tesciora zrobię:-)