reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój mężczyzna (jeszcze nie mąż) na razie na obczyźnie... i w ogóle dopiero w marcu go zobaczę... przez to mnie takie dołki czasem łapią. A Ty dlaczego dziś samotna?
Ja tez powinnam się uczyć ale tak zmarzłam, że nie mam na to siły dziś.

A Ty Agacynda może nie taka samotna jak CI się wydaje :) być może masz towarzystwo ;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj współczuję, przez prawie 5 lat żyłam w związku, gdzie facet wyjechał za granicę :| brrr obrzydliwe czasy.
Ale zdaję sobie sprawę z tego co czujesz. A jak będzie w marcu to już na stałe zawita czy ''przelotem''?

Ja dzisiaj sama bo mój mężczyzna postanowił zostać dziś u siebie (jeszcze razem nie mieszkamy) z racji tego, że źle się czuł i nie chciał mnie zarazić. Zazwyczaj jestem słabe ogniwo więc nie mogę się narażać.

No być może nie sama. Tego nie wie nikt... :dry:

A w ogóle to dziś gdzieś czytałam, że niektóre domowe testy u niektórych kobiet pokazują wynik prawidłowy dopiero dwa tygodnie po spodziewanej @... :| kaszana... jeśli tak by miało być to jeszcze tydzień czekania mam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki co tak smutno się zrobiło?
Jeżeli juz narzekacie to i ja dodam że do piątkowej nocy zostaliśmy sami. Mężulek w trakcie podróży do Warszawy, Oliwierek i Amadeuszek ogarnięci kaszlem i katarem, okruszek dobrze (nie dopuszczam innej myśli) a na dodatek w sobotę mam egzamin i jakoś zabrać się za naukę nie mogę.

Agacydnuś tak jak wspominałam, dziewczyna z mam 2012 zobaczyła pozytywny test dopiero po 20 dniach od teminu @ która nie przyszła. Zatem nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacynda w marcu jeszcze nie na stałe, nie wiemy dokładnie kiedy na stałe ale w okolicach wiosny-lata:)
Jak tam dziś @? mam nadzieję, że nie przyszła :-)

Skoro wszystkie takie samotne to powinnyśmy jakąś babską imprezę zrobić ;-)

Oj to widzę Anetko, że masz krótko mówiąc przerąbane... Ja już dzisiaj po egzaminie, więc mam do przodu, bo zaliczony :D

Mynia, mój eks tak mówił aż w końcu wrócił po dwóch latach ale już razem nie jesteśmy... :|tfuuu !! oczywiście Tobie tego nie życzę!! :no:

A jeśli chodzi o moją @... :/ po egzaminie dzisiaj pojechałam sobie do apteki, żeby kupić testy na jutro rano (apteke mam na osiedlu więc bliziutko)... wydałam 50 zł... weszłam do mieszkania, poszłam do łazienki... i @ @ @ @ :|:|:|:|:|

Agacynduś gratuluję egzaminu ale szkoda że @ przyszła. Tylko ze spójrz na to z innej strony, lepiej że przyszła dzis niż miała by czekać w zawieszeniu jeszcze przez tydzień a tak nowy cykl przed Tobą. Test jeszcze wykorzystasz :tak:

no fakt, mogę zacząć nowy... Nie ma tragedii... napewno bym się bardziej katowała jakbym miała czekać, nie dość, że siebie to jeszcze Was :)

hejka dziewczynki
ja w ten wekend mialam zjazd i egz ... takze zostal mi tlyko jeszcze jeden i koniec sesjiii
siedze w pracy czekam na meza ma przyjechac troche posiedziec ze mna heheheh
Agacynda a bylam pewna ze @ nie przyjdzie !!! ale fakt lepiej dzis niz za tydzien ...dobrze ze egz zaliczony:)
u mnie juz koncowka @ i tez na nowo staranka :)

Agacynda z facetami nigdy nie wiadomo, zdaję sobie z tego sprawę ale ciężko tak od razu z założenia nie ufać... a rozstać się można i z takim, z którym się mieszka i wydaje się, że się wie o nim wszystko i zawsze wie co się z nim dzieje.
Szkoda że @ przyszła, a z tymi testami to miałam identycznie... Szkoda, ale nowy cykl, nowa nadzieja :)

Miłego wieczoru życzę wszystkim samotnym i niesamotnym :)

reklama
Witam, można się przyłączyć? :)
Podczytałam troszkę i widzę wiele wspólnego...podobny wiek ;), podobne zajęcia ;) i podobne cele na ten rok choć wciąż nieśmiałe :laugh2:
Gratuluję wszystkim, które już sie "wystarały" i trzymam kciuki za wszystkie starające się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry