Anke cudowna wiadomość!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& widzę na tym dzisiejszym teście drugą krechę

pieęęęknie

co do pracy to ja co prawda pracuję od dłuższego czasu ale najświeższą umowę mam też od 1 marca. Jak ją podpisywałam, to dyrekcja już wiedziała, że jestem w ciąży(bo też praca fizyczna, w szpitalu z dziećmi i od razu jak się dowiedziałam o ciąży to musiałam z części obowiązków odpuścić) no i ostatecznie mam ją do 30 września., więc nie jest najgorzej, ale mogło być lepiej. Z drugiej strony byłam na zastępstwo a od 1 marca wróciła właśnie dziewczyna którą zastępowałam, więc teoretycznie mogli całkiem kopnąć mnie w tyłek bo przy umowie na zastępstwo nie ma żadnej ochrony dla kobiet w ciąży.Nie martw się na zapas

A pęcherzyk może jeszcze nie być widoczny.
Asitka i co z tą @ bo przecież wczoraj miała być na 100%

nie no nie denerwuj się... tak sobie delikatnie żartuję ale z całą sympatią i kciukami kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze
Myniu jak głowa, mama nadzieję, że już lepiej? Mnie też wczoraj bolała strasznie - jak zaczęła przed 14tą to trzymała aż poszłam spać. Na szczęście dziś obudziłam się i jest ok. Kurcze współczuję takich codziennych dolegliwości

niech no Cię przytulę...
Różniczko,
Jilka kciuki dla Was bo jesteście kolejne podejrzane

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agacynda widzisz, coś te nasze dziecięcia wstydliwe, może jednak dziewczynki?
Czarnooka będzie dobrze, tylko potrzeba czasu:*
Agnieszko super, że u Ciebie i Antosia wszystko dobrze