reklama

Staranka od stycznia 2012.

HA! a miałam nosa że z naszą Pianeczką coś się dzieje, ciekawe zy będzie miała Wielkanocny perzencik :))

Pianeczko kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anke GRatuluję kochana !!!!!!!

a ja kobietki trochę poprasowałam i plecki dają o sobie znać

ej kobietki ja tez chcę numer do którejś z was żeby wam dać znać jak będę rodzić :))bo nie mogę się z tel zalogować na bb no chyba ze na fb was powiadomię :)

Ostatnia edycja:
reklama
CAM00685.jpg No i dzisiejszy test co przed chwilą robiłam czyli jak pisałam Wam chyba po 18.

Załączniki

• CAM00685.jpg
    CAM00685.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 45
Sailor piękny ten Twój sen! Naprawdę! I niech się spełni! :tak: Aż nie mogę się doczekać
Anke Gratuluję po raz trzeci :-p
Pianko kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło! Tak jak chcesz:tak:

Byłam dziś u lekarza- nowego, bo ten do którego chodziłam to jakiś pacan był, więc zmieniłam przychodnię. Mam tylko dość mocne przeziębienie, leki przepisał, ale jak usłyszał że mogę być w ciąży (sam się zapytał) to powiedział, że mam wziąć dopiero jak @ przyjdzie, a tak to mam się leczyć domowymi sposobami :-D
No i powiedział przy badaniu, że na jego oko mam opuchnięte piersi (nie wiem dlaczego tak twierdz, bo widział mnie pierwszy raz):shocked2: więc mogę być w ciąży, no bo jak rodziłam to powinnam czuć takie rzeczy(trochę to głupie). Mówię, że nie rodziłam, a on na to, że dlatego nie czuję tych piersi...
W sumie to obejrzałam się i nie wiem czy nie ma racji :confused2:ale nie chcę się nakręcać...

Ostatnia edycja:
Anke świetne te Twoje kreseczki:)))

Pianko&&&&&&&&&&

Agacyndo Jagódka ślicznie i z piękną historią w tle:) Z kolei jakby była Anielka to wszyscy byście byli na A:) Antoś też:))) I tak sobie pomyślałam, że ja w drugim życiu to niekoniecznie chciałabym mieć znowu na imię Paulina:)))) Ale ja lubię zmiany:)

Ja też w ciąży miałam sen. Mój dziadek umarł dwa lata temu 04.04. Miał 89 lat. Za rok w marcu były jego 90 urodziny- pierwsze kiedy nie było go z nami. Poszłam na cmentarz z Ł zapalić mu znicza- i babci od razu też. Strasznie mocno ich kochałam. Kocham zresztą do dziś. Następnej nocy przyśniła mi się babcia. Zapytała jak damy MU na imię ( no to jednak chłopak:)) odpowiedziałam, że nie wiem, babcia na to, żeby mu dać na imię Wojtuś. A mi się to imię źle kojarzy, więc odmówiłam. Babcia się rozpłakała i rozpłynęła. A mój gwiazdor ma na imię Mikołaj Wojciech:)))))

Różniczko powodzenia życze w testowaniu
Anke kochana cudny ten test, wydaje mi się że spokojnie możesz poczekac z tydzień...
gratuluje jeszcze raz
Pianka trzymamy kciuki za ciebie i synka

a z Oliwi przeszło na mnie , gardło boli, kaszel suchy jak u Oliwi wczoraj i z nosa sie leje, beznadzieja ....
a moja gwiazda słuchajcie- zjadła kolacje, przeczytałam dwie bajki, poszła spać i nawet nie kaszlnęła ani raz przez sen... ona to ma talent do szybkich akcji chorobowych ;-)
a moje cudo kopie rusza sie wariuje od godziny tak że brzuch skacze ufff wkońcu sie zaczęły te ruchy bo już fisiowałam ;-)

reklama
rozmoxzko u ciebie ten wykres to wogole blizniaczy..

dwa spadli i dwa skoki jak na owu a potem dwa spadki jak na dwa zagniezdzenia;-) jestes pewna ze.mialas jeden pecherzyk??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry