reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen ale mam nadzieje, że już lepiej się czujesz? To wszystko przez ten brak słońca!
Przepraszam, ale będę twarda, no chyba, że mnie mój M będzie ładnie prosił :laugh2: a teściora mam gdzieś w domu, a teraz jestem w pracy- zresztą z takiego nie porannego moczu to i tak nic może nie wyjść...a tego nie chcę, będę twarda jak Asita!

reklama
Marzen proszę nam się tu nie załamywać
Różniczka i tak trzymaj ;-)
strasznie mnie kusi żeby test zrobić jutro, ale boje się, że znowu jedną krechę zobaczę :-( no bo w poniedziałek powinien chociaż cień wyjść a tam nic, po za tym na tym teście pisało że jest na każdą porę dnia

zapomniałam Wam jeszcze napisać, że mój mąż jest w 100% pewny, że jestem w ciąży i się cieszy bo mu powiedziałam, ze na urodziny nic nie chce tylko dzidziusia i dzisiaj do mnie mówi, wiesz cieszę sie że nie muszę wymyślać Ci kupić bo w ciąży jesteś :-)

Ostatnia edycja:
Asita każda pora dnia może i dobra jak powiedzmy teraz byś robiła ten test(czy jeszcze za kilka dni), ale w poniedziałek mogło być za małe stężenie BetaHCG- dlatego najlepiej z porannego, bo jest go najwięcej :))
No widzisz zrobiliście prezent :)))
Chociaż ja na Twoim miejscu pewnie już bym go zrobiła :-D
Jilka jak tam dzisiaj?

abuuuu ale Wy jesteście uparte :baffled::rofl2:
Raz lepiej, potem znów dopada mnie dół...ech to zycie :)
Domik jestes wspaniałą mamą, niemowlaki sa rózne, jedne przesypiają wiekszosć czasu a inne są bardziej absorbujące :)

Sailorku kciuki za piękną owulkę i żeby sen się sprawdził i Tobie i Różniczce:)
Różniczko no co ja mam Ci napisać - testuj kochana!!!&&&&&&&&&& ;)
Anke gratuluje raz jeszcze!!! kolejny test z dwoma kreskami to już nie może być pomyłka więc kochana ciesz się i umawiaj do lekarza:) Fasolinka Ci rośnie w brzuchu!! fajne uczucie, co?:)
Wiesz, tylko może zadzwoń chociaż do lekarza na wypadek jakby chciał Ci dać od razu coś na podtrzymanie??
Pianeczka to się nam przyczaiła z tym rozpakowaniem;) hehe
Mgiełko dbajcie tam o siebie!!
Myniutku musiałabym Cię nie znać żeby uwierzyć w te groźby wobec S.:D
Asitka Ty nie wiesz jeszcze co jest grane?/ jesteś po terminie @, paskudy nie ma (pewnie śnieg ją zasypał po drodze;)), objawy masz ciążowe.... to ja Ci powiem co jest grane - fasolka gra aż huczy:)
A do tego dodam, że mój m. zanim zrobiłam testa też już wiedział, że jestem w ciąży - tak twierdził choć ja testa robiłam w terminie @ więc nawet nie czekałam aż się spóźni...

A propos śniegu u mnie sypie na całego:/ od 6ej do teraz to już dobre 10cm napadało i sypie dalej:/ najchętniej poszłabym spać tak, żeby obudzić się jak już wiosna przyjdzie:D

A właśnie miałam też do Domik napisać:
Nie przejmuj się! Moja siostrzenica darła się cały czas jak tylko nie miała cyca w gębie, aż sąsiedzi przychodzili i się pytali co się dzieje...dopiero wyrosła z tego jak skończyła roczek :crazy: a za to jej siostra zasypiał wszędzie bez smoczków, butelek, kołysania, może dwa razy słyszałam jak płakała. Tak więc każdy jest inny i na pewno się nauczycie siebie nawzajem :)

Sihaya i Różniczka dziękuje :* może zrobię jutro tego testa ;-)
Sihaya w mojego męża przeczucia to nie wierze bo już nie raz mówił mi że w ciąży jestem
co do objawów ciążowych to boje się, że się nakręcam i już nic nie wiem :-(
u mnie śnieg nadal sypie intensywnie i jest wszędzie biało jak na święta bożonarodzeniowe a nie jak na Wielkanoc :crazy: niech już ta wiosna przyjdzie

Sailor witaj :-)
ja też mam w planie robić tort i Rafaelo, ale jak na razie to sił mi brak, strasznie chce mi się spać i brzuch mam taki wzdęty że szok, wszystkie spodnie mnie uwierają, jeszcze w pracy muszą siedzieć

reklama
Asitko wiem, że się boisz, przecież i ja i reszta dziewczyn, które dłużej się starały przechodziłyśmy przez to samo:) teraz poczytałam sobie Twoje wpisy przy wykresie i naprawdę to wszystko wygląda baaardzo obiecująco!... no każdy by pomyślał o ciąży w Twojej sytuacji:)
a senność i wzdęcia to w moim przypadku była podstawa przez pierwsze 3 mc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry