Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pianeczko gratuluje :-) to super że mały Kubuś już na świecie :-) Agacynda no w końcu coś zaczyna być widać u Ciebie kochana :-) Gosiak to dobrze że już lepiej sie czujesz Noelle chyba siknę na testa ale w piątek rano :-)
Ja już dzisiaj się żegnam zyczę udanego wieczorku :*
do juterka :-)
Pianko gratulacje! Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło! Mynia ja Ci oddam swoją @ bierz kiedy chcesz :-) Asita a idziesz na betę? Agacynda śliczny brzuszek
Zmieniajcie się dziewczyny na liście, bo chyba coś nieaktualna jest. Ja nadal czekam na jutrzejszą @ ahhh a miało być inaczej :-(
Jestem na zwolnieniu i do pracy idę w piątek, a co!
Hmmm 15 cykl będzie...Gosiak może skończy się jak u Ciebie?
Chociaż zastanawiam się czy sobie nie zrobić przerwy ze starankami, skoro i tak nic nie wychodzi...
Działające w pocie czoła o dzieciątko: ficaria.......................@ 19.2.2013 II fioletowe z cekinów
Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem Basik77.....................@14.2.2013(4) II oszronione przez Dziadka MrozaPaulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne
Asita.........................@ 19.3.2013 (9) II tańczące lambadę Laluś.........................@31.3.2013 II słodkie lukrowane Anke24.....................@ 1.4.2013 (12) II migocące w rytm muzyki różniczka...................@03.4.2013 (14) II gubiące brokat na każdym kroku Jillka......................... @03.4.2013 II szeleszczące taftą
Sailor_Moon...............@ 11.4.2013 II dyskotekowe całe kolorowe
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą Mynia..........................II pachnące wiosną
Zawieszone staraczki:
Czarnooka Zafasolkowane!!!!!!!
Działające w pocie czoła o dzieciątko: ficaria.......................@ 19.2.2013 II fioletowe z cekinów
Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem Basik77.....................@14.2.2013(4) II oszronione przez Dziadka Mroza Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne
Asita.........................@ 19.3.2013 (9) II tańczące lambadę Laluś.........................@31.3.2013 II słodkie lukrowane Anke24.....................@ 1.4.2013 (12) II migocące w rytm muzyki różniczka...................@03.4.2013 (14) II gubiące brokat na każdym kroku
Sailor_Moon...............@ 11.4.2013 II dyskotekowe całe kolorowe
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą Mynia..........................II pachnące wiosną Jillka......................... @30.04.2013 II szeleszczące taftą
Zawieszone staraczki:
Czarnooka Zafasolkowane!!!!!!!
Marzenko u mnie w tym cyklu bez szans ale w następnym owszem licze na brak @
Różniczko, w takim razie dawaj 10 kwietnia Chętnie przyjmę, zwłaszcza od Ciebie
Co to ja jeszcze miałam napisać...
Margotka, Noelka, Agnieszka teraz Wasza kolej na rozpakowanie Bo tak patrzę na listę zafasolkowanych to jeszcze chyba tylko ALG się czasem odzywa u nas
Jillka jak to dobrego wieczoru. Tak tylko wpadasz i wypadsz? Ja tu stęskniona za Tobą i Twoim pozytywnym nastawieniem
Agnieszka chociaz jeden masz za soba, tyle dobrze. ja sikam po majtach jak o tym mysle... a ostatnio co slysze o jakims porodzie, to wszystkie tylko koncza sie dobrze bo w trakcie wcale najlepiej nie jest.yhsss