reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko tak bardzo mi przykro:( a ja tak wierzyłam, że się Wam udało:( nadziei jednak nie tracę, idź w moje ślady i po drożności fasolkuj kochana:* ściskam Cię mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
noooo nieeee wierze...Asitko kochana!! tule ogromnie,cholerne torbiele...nozeszkur..a..!!!niech sie dziady ladnie wchlona i do dziela!!nie ma co sie poddawac skarbie:-*

pianko hej hej!!jaki cudny!!!achh te oczeta!!!!cudowne!!jeszcze raz gratuluje!!!!:*

Anke24 serdecznie gratuluję!! cudna wiadomość!! dużo zdrówka na kolejne miesiące!!:-)
domik kochana powodzenia w trudach macierzyństwa! musicie się po prostu poznać :) ja po pierwszym porodzie też twierdziłam że nigdy więcej..na szczęście przeszło po 2 m-cach :-D i efekty jak widać na wyżej załączonych zdjęciach ;-)a co do wysypki to może to trądzik noworodkowy? moja córa miała taki - właśnie wysypka z ropnymi końcówkami, nasilało się przy cieple i pomogła tylko maść z antybiotykiem - z neomycyną z tego co pamiętam:tak:
Agnieszko zaciskam kciuki żebyś już długo nie musiała czekać na utulenie synka, na patologii ciąży leżałam z dziewczyną z cukrzycą która była tydzień po terminie i w końcu spotkałyśmy się na porodówce
agacynda ja u Ciebie od początku obstawiam chłopca i dalej się tego trzymam ;-)
Noelle zamienię dolegliwości ciążowe na pocięte krocze i eksplodujące piersi z popękanymi sutkami - zainteresowana?:-D
Asitko ech kochana :( idź za ciosem, drożność i działajcie! może akurat zajęcie głowy przygotowaniem do ślubu będzie kluczem do sukcesu :tak:

Oj dziewczynki Sihaya, Agacynda, niech się tylko koteczki nie kłóca o Fiśka bo jeszcze bardziej zarozumiały się zrobi... wstręciuch mój mały :) Ale pozdrawia serdecznie wszystkie trzy koteczki:) Sihayko uśmiałam się z doświadczenia Twojej koci:) Mój Fisio kompletnie nie doświadczony więc może by mu się właśnie taka partnerka przydała :)
Siahyko z tym makowcem to przesadziłaś :szok: a ja na mojej diecie żałuję że nie mogę jeść FRANCUSKICH SIHAYKÓW ZE SZPINAKIEM... FUCK
Agacynda, upiekłąś ciacho? CHcesz mnie dobić? ;-):tak::-D
Sailorku a czego nie rozumiesz w wykresie? Tego że skok był a testy owu teraz wychodzą? Owu może chyba być jeszcze dzień czy dwa po skoku... może dlatego, a poza tym ja bym bardziej nie wierzyłą testom niż wykresowi :)
Czarnooczko pozdrowienia dla szynszylków :)
Sailorku ładne wyniki :) Muszę też zrobić te badanka bo jakoś zapomniałam o nich... mogę w dowolnym dniu prawda? Ale chyba przed wyjazdem już nie dam rady...
Asita kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja walcze z.mdlosciami:-/
chce wiosne...
niech ktos mnie wymasuje.....
bola mnie stopy i plecy....
mam dosyc swojego marudzenia....
Słodkie :)
Pianko, słodki Kubuś :)

Asitko kochana, strasznie mi przykro, wiem jak to boli zxwłaszcza po takim nakręceniu się (zresztą wszystkie na Twoim miejscu byśmy się nakręciły) Ale nie łam się:) Będzie git :) Drożność i fasola :) Obieramy prosty plan i trzymamy się go :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry