reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ajajaj dziewczyny jaki paskudny humor się nam tu wkradł :/ Ja też przeżyłam poronienie w 2011 roku i to w 10 tygodniu, słyszałam już serduszko a pewnego wieczoru jak zaczęło lecieć to masakra :/ ale dalej wierzę, że mi się uda :) I Wam dziewczyny też się uda!!! :D Ja mocno w to wierzę :) U mnie za oknem dziś też była wiosna :) Słoneczko ładnie świeciło :)

reklama
Lalus termin mam na 28 sierpnia. ;))

AAAA!! Agacyndko ja się urodziłam 28 sierpnia:D
i gratuluję pierwszego kopa:)

Myniu to jak skończysz tą dietkę to wtedy sobie "szpinaczkami" odbijesz:) Mi dziś mąż zrobił smaka, popijając wieczorkiem moje ulubione czerwone winko... i stwierdziłam, że jak już będę mogła to chyba tak się nim strąbię,że będę z kicią walca tańczyć:D tak sobie wymyśliłam, a co;) heheh

Asitko idź w moje ślady;) :*
Czarnooka ściskam:*

My dziś cały dziś na zakupach za sprzętem agd, wczoraj mieliśmy małą awarię remontową.. ogólnie napięty dzień dziś więc nie doczytam wszystkiego ale pozdrawiam!! i pewnie w poniedziałek na dłużej przysiądę:)

witam sie i ja.
Pogoda u mnie wiosenna!!slonko,blekitne niebo i spiewajace ptaszki:-)
Musze dzisiaj ogarnac pare spraw ale bez wiekszego szalu.Wiec raczej leniwie u mnie.

Agnieszko uparciuch maly:-) dobrze mu u mamy:-):-):-):-):-)

wiecie co kobietki wkurzam się bo od rana boli mnie podbrzusze taki ciągnięcie czuję i wczoraj też i do tego ból w dole pleców i zamiast się rozkręcać to to przechodzi

reklama
Agacynda gratulacje :) musi to być fajne uczucie :D

Noelle u mnie też błękitne niebo, słoneczko, na termometrze -1.

Aga no uparciuch mały ;) żeby nie był uparty jak już troszkę podrośnie ;) Hehe :D

A ja jutro do pracy :(

Idę na jakieś zakupy. Później się odezwę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry