reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailorku mieszkanie jeszcze nie gotowe:( dzielnie i wytrwale czekamy a ja aż przebieram nogami z niecierpliwości bo chciałabym się już przeprowadzać:)

Noelle
super, że już jesteście w domku całe i zdrowe:) buziaki dla Was:)

U nas w porządku:) połówka nam dziś stuknęła - ale ten czas zapierdziela!! w piątek zakupiłam sobie białą, cienką, zwiewną spódniczkę na lato i krótkie szorty:) oba zakupy powinny rosnąć ze mną więc jestem bardzo zadowolona, a zaznaczyć należy, że nie są one ciążowe:)
Wczoraj cały dzień spędziłam na działce, potem tylko wpadłam do domu ogarnąć się i na urodziny kuzynostwa m. (m jak pisałam w łóżku z gorączką nadal).
No a dziś błogie lenistwo:)

reklama
Noelle super ze juz w domu :)

Sihaya moja mała też złapała takiego witusa z tym że podejrzewaliśmy zapalenie oskrzeli ale pan doktor osłuchał i jest czysta wiec z kad ten straszny kaszel i gorączka najgorzej ze to sie ciągnie i poprawy nie widać

Dziekuje zescie litosciwie nie nastukaly mnostwa stron:) dalam rade nadrobic.
A u mnie ****nia z grzybnia jak to mowia. Szans na bobo zadanych no ale widac tak mialo byc... W piatek mialam ochote zabic S.... Jejku jacy faceci sa beznadziejni...
Calusy szwedzkie:) Niestey jutro rano wracam...:(

Ostatnia edycja:
Myniutek czemu chcialas Biedoka stesknionego zabic?
Ja sie do swojego A przed 24 godziny nie odzywalam. Nawet nie pojechalismy na obiad do rodzicow... :|

Agacynda, takiego stesknionego ze spoznil zie po mnie na lotnisko, potem jak wrocilismy do domu i powiedzialam ze jestem zmeczona - wiadaomo czemu tak powiedzialam -on polozyl mnie spac a sam ogladal mecz... potem impreza z kolegami i tak sie ubzdryngolil ze rzygal dlaje niz widzial no i wreszcie zaczal sie do mnie laskawie dobierac ale ja dziekuje bardzo za seks z takim pijakiem... no i jak jeszcze wczoraj rano zobczylam ze byl skok i tego dnia kiedy przykecialam byla ostatnia i jednoczesnie bardzo duza szanca na dzidziaka... no to myslalam ze przez sen zatluke...
A u was co sie stalo?

reklama
Ale w ogole skorzystaliscie z okazji???? Myniuuuuutkuuuu...

A ja mam czasem po uszy tego jak sie A zachowuje w obecnosci moich braci. Rowna sie z mlodym wiekiem... :| a ja bym chciala zeby on sie zaczal zachowywac jak facet ktory za chwile bedzie ojcem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry