reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :)
ALG serdeczne gratulacje i samych radosnych chwil z maluszkiem! :-)
domik jak udały się chrzciny? wystroiłaś córę? ;-)
agacynda ja wybrałabym Jagodę ;) ale pamiętaj że z nazwiskiem też musi w miarę brzmieć także ciężko powiedzieć
Mój synuś dziś pierwszy miesiąc kończy :-) zleciało jakby to tydzień minął :szok: pulpecik rośnie w oczach - byliśmy w pn na kontroli i w niecałe 4 tyg ponad 1,1 kg przybrał obżarciuszek :-D Miłego dnia dziewczynki, ja lecę do fryzjera :-)

reklama
A ja się witamz Wami moim strasznym spojrzeniem. Otóż żeby nie było łatwo w życiu załapałam zapalenie spojówek w jednym oczku :dry: małż pojechał na zakupy a ja sprzątam ehh:nerd:

Laluś jak pracujesz w handlu to będziesz miała urwanie głowy dzisiaj. Małż dzwonił ze sklepu i mówi,że ludzie powariowali :-) U nas pada deszcz.:szok:

Ostatnia edycja:
Sailor współczuje zapalenia spojówek. Nigdy nie miałam ale to zapewne nie jest najmilsze uczucie... No pracuje w sklepie, no to się domyśliłam, że ludzie dziś będą walić na markety... :/

reklama
Mnie ręce opadły przy ostatniej wizycie u nowego młodego gin.
W zeszłym roku robiliśmy badanie nasienia i w sumie wyszło ok poza liczbą leukocytów. Lekko podwyższona. Stray gin mówił,że wszystko ok. Teraz pokazałam nowemu a on się za głowę złapał i mówi,że wcale nie ok. Podejrzewa bakterie w nasieniu,które spowalniją pleminiki bo i ruchliwość na badaniu była na dolnej granicy.:no: Teraz po wolnym m idzie zrobić posiew i potem antybiotyk. Jak się uda od razu po wyleczeniu to będę sobie w brodę pluła,że tyle czasu zmarnowaliśmy. :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry