reklama

Staranka od stycznia 2012.

aaaaa bo ja sie zastanawiam znowu nad graco bo widzialam dzisiaj babeczke a miedzy full wersja graco a full wersja tako jest 200 zl roznicy :| aznalazlam dzisiaj graco w kolorze moon za 2600 wkomplecie z torba, spiworkiem, foliaprzeciwdeszczowa i gondola Go...

reklama
witam sie po sniadaniowo tj mala po sniadaniu bo matka dopiero sie dobudza:-)

gosiak dzieki:-*:-*:-* wszyscy mowia ze skora ze mnie sciagnieta;-)
sihaya gratuluje 200% dziewczyny!!Nadia piekne imie no i kawalek babeczki juz z niej:-)
agacynda.a.Ty dalej kochana sie meczysz z wyborem wozka?
a gdzie reszta dziewczyn?

Agacynda ja Ci powiem ze mimo ze nie używałam jeszcze tego wózka i kupiłam go dużo wcześniej to i tak w tej chwili nie zamieniłabym go na żaden inny :) gondolka go jest większa od drive no i do samochodu będziesz miała fotelik więc jak dla mnie drive by odpadala. Cena dobra :) dla mnie niewątpliwym atutem jest przekładana jednym ruchem rączka i koleżanka która ma maxi cosi mura powiedziala ze naprawdę tego brakuje u niej.

A ja byłam wczoraj na wizycie i już szykuje się u mnie wszystko do porodu, szyjka skrócona, rozwarcie jest, lekarz przewiduje ze za ok dwa tygodnie już będę po :) mała waży 3kg. Także muszę się wziąć ostro za pakowanie torby do szpitala i pranie i prasowanie żebym zdążyła :)

Ostatnia edycja:
gosiaku aaaaaa!!?super wiesci:-) skoro ja kwietniowka zostalam to ty z tego czerwca na maj wskakuj:-) a co!!:-) wiesz jak juz cos sie zaxznie dziac to ja czekam na wiesci:+):-):-)
a moje male.ma dzisiak juz dwa tygodnie
ten czas po porodzie lexi jak glupi!!

anke.kochana kciuki zeby wszystko ladnie i dobrze przebieglo:-*

Witam się z rana i życzę miłego dnia :-)
Sihaya gratuluje modelki, imię Nadia na pewno będzie do niej pasowało :tak:
Gosiak to już tusz tusz i będziesz miała córcie przy sobie :tak: zazdraszczam :-(
Anke trzymam kciuki za wizytę :*
Noelle też uważam, że córcia do ciebie podobna :tak:

Hej :)

Agnieszko kiedy macie USG bioderek? bo jak dzwoniłam małego zapisać to kobita mówi że po 6 tyg dopiero a położna i dr z przychodni mówią że powinno się zrobić do 6 tyg najlepiej w 4 :eek: u nas przyszły tydzień intensywnie bo i szczepienie i bioderka no i w końcu moja kontrola u gin :-)

My mamy wizytę u ortopedy 23 maja takie kolejki są. Z tego co się orientuje to badanie bioderek powinno być przed ukończeniem 6 tygodnia .
Pianeczko a szczepicie małego przeciw pneumokokom?

Hej babeczki :)

Sihaya gratuluję 200% dziewczynki :)

Asita jak przygotowania do ślubu ?

Anke trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&

Gosiak Już niedługo będzisz miała swoją panienkę z tej strony brzuszka :)

A gdzie reszta dziewczyn?

Jaka piękna pogoda za oknem aż nie chce się w domu siedzieć,muszę szybko przyszykować do obiadu i na spacer uciekać
wiecie co kobietki tęsknię za byciem w ciaży he dziwne nie i za kopniakami ....

Ostatnia edycja:
Noelle wszystkiego najlepszego dla Nataszki z okazji 2tygodni życia :***** A jak coś się zacznie dziać to oczywiście, że dam Ci znać kochana :))

Ale piękny poranek:) witam się równie pięknie;)o zgrozo nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień:/muszę coś sobie wymyślić...

Anke
kurcze:( mam nadzieje, ze już dobrze będzie i wrócisz dziś od gin z możliwie dobrymi wiadomościami.
Agacynda jak poszło z panią dziekan? wszystko załatwione??
Margotko to odliczamy i trzymamy kciuki:)
Noelle to już dwa tygodnie:) cudnie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry