reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Basik ja jestem!! Może ściągniemy tu inne staraczki jak będziemy pisać:)
Widzę, że u Ciebie niedługo owu:) Który to już cykl?

reklama
Hej
Ja czytam i oczom nie wierze ze ktos napisal. Bardzo sie ciesze. Ja bede vestwac w przusla sobote bo ode na wesele i nie wiem czy alkohol.bedzie mi wskazany:-p

paulinka ja juz nie wierze w te moje piekne wykresy ,ktore i tak koncza sie WREDOTÁ:-:)-(
a u Ciebie ktory to cykl starankowy?

Basik u mnie 13... Z tym, że cztery odpadły, bo było leczenie tabletkami anty, a reszta była bezowulacyjna, więc szans nie miałam. Czekam już prawie rok, a to dopiero drugi cykl kiedy coś się może dziać:) Widzę, że testy negatywne, ale tempka nadal piękna... Pewnie za wcześnie:))) Zaciskam bbbardzo mocno kciuki:)

reklama
Do góry