reklama

Staranka od stycznia 2012.

hehehe witam nowe i te "stare" dziewczynki hehehehe

u mnie tez sesja ... praca.... noi wiadomo dom i rodzinka .......
ten ubiegly tydzien weekend i poczatek tego niezle daly mi w d...e nie wiedzialam jak sie nazywam wstajac rano w poniedzialek do pracy ..... masakra ( caly tydzien dawalam korki ze staty potem w wekend egz z tegoz przedmiotu .... wiec glowa parowała) dawno nie byalm az taka wykonczona ..... ale teraz juz mozna troche przystopowac:).... jak pooddaje praktyki i zalicze jeden przedmiot sesja bedzie zakonczona:)

noi co mnie cieszy @ poszla sobie wreszcie wiec mozna zaczac staranka ,.... chociaz powiem wam ze puki co podchodze do tego bardziej na luzie...:)

reklama
Witajcie :) przyznam się od razu nie przeczytałam wszystkich waszych postów bo na tą chwile zajęło bym mi z miesiąc :) ale tak jak wy i ja się staram z mężem o dzidziusia i to już dobry rok czasu i nam coś nie wychodzi... Ale mamy już rok 2012 wiec czuje się jako staraczka kolejnego roku mam nadzieje że ten rok będzie dla nas pomyślny i każda zakończy etap starania a zacznie szykowania wyprawek :)

Witam Groszku, Agrafko i Czarni :))

Ja wczoraj cały dzień poza domem byłam więc nie zaglądałam na forum...
Ale czekam aż coś więcej się wyjaśni z resztą dziewczyn :)

Anetko, jak tam Okruszek? :)

julianka- super :-) ja też nie mogę się doczekać do wakacji :)))
matyjasowa- dajesz korki ze statystyki wow dobra jesteś :-) ja ją zaliczyłam z którymś razem hehe
czarni- hej :-)
agacynda- witam
Jeśli mogę troszkę poradzić i nic nie narzucać..
Ja z moim M staraliśmy sie rok, po czym zaszłam w ciążę, okazało sie, ze jest pusty pęcherzyk i moja radość spełzła na niczym. Ale nie poddaliśmy się i równo w rocznicę 1 zajścia..zaszłam znów. I moja rada dla obecnych staraczek- traktujcie sex jako przyjemnosć i dajcie sobie dużo rozkoszy i przyjemności, nigdy nie róbcie tego mechanicznie "bo się staram".Ja caŁy rok się starałam, w końcu powiedziałam, trudno - nie to nie. W końcu pewnego wieczoru ubrałam sie sexy, zrobiłam kolacje i czekałam na M z winkiem.. No i mamy Damianka :-D

Powiem wam dziewczyny, że bardzo się stresuję przyszłymi starankami. W pierwszą ciążę zaszłam nie planując i mam synka. Do drugiej ciąży czyniłam przygotowania...i nie udało się. Teraz boję się, że planowanie i przygotowywanie do ciąży skończy się tak jak poprzednio! Jednak modlę się o to, by wszystko skończyło sie dobrze - czyli zdrowym dzieciątkiem w moich ramionach...
matyjasowa - luz jest jak najbardziej wskazany :tak:
czarni nowy rok - oby szczęsliwy dla nas wszystkich :-)

cześć dziewczyny,

mogę do was dołączyć? ja z moim kochaniem staramy się og 9 miesięcy, w poprzednim cyklu sie wprawdzie udało, ale radość nie trwała długo, bo w 6tygodniu dostałam krwawienia. Walczę dalej, choć na chwilę obecną nie mam nadzieji, mam obecnie 22dzień cyklu a owulki nie było :( może uda się w następnym cyklu

alexast - witaj :):-)
Współczuję ci bardzo. Jednak nie można tracić nadziei. Zobaczysz, "ani się obejrzysz", a już maluszek nie będzie dawał ci spać po nocach! Tego życzę tobie, sobie i wszystkim staraczkom :tak:

Wpadłam powiedzieć że żyję, ...chyba :baffled:
Przeziębienie zaatakowało do tego stopnia że nos przestał funkcjonować a głowa bez przerwy boli. Na dodatek chłopcy po tygodniu siedzenia w domu postanowili pokazać jak im się nudzi i wymyślają co raz to nowsze i bardziej krzykliwe zabawy :wściekła/y:
Miłego weekendu babiczki.

Hej Dziewczyny! Jeszcze nie przeczytalam wszystkich postow, wiec nie wiem za bardzo wszystkiego o Was, ale trzymam kciukasy za wszystkie staraczki. Jestem mama prawie 2 letniego malucha i chcialabym miec jeszcze drugie. Staramy sie z mezem od zeszlego roku, ale niestety 2 razy mialam wczesne poronienie i na tym sie skonczylo. Zreszta to dla mnie nic ''nowego'', bo nim zaszlam w ciaze ze swoim synkiem tez mialam problemy i tez 2 razy poronilam. Do 3 razy sztuka? Na razie biore Cilest, ale mam zamiar odstawic piguly w Lutym i do dziela :) a poza tym, ze w grupie razniej postanowilam dolaczyc do Was :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie moge do was dolaczyc staramy sie z mezsmejuz 5 miesiecy bez efektow teraz chyba nie miala mowu a to moj 23 dc i niewiemk iedy moze sie u mnie pojawic @ bo mam bardzo nieregularne ostatni cykl trwal 41 dni o corcie staralismy sie 2 lata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry