reklama

Staranka od stycznia 2012.

moje ulubione kolory fiolet czerwień każde jego odcienie i mocniejsze i jaśniejsze i do tego brąz.
każda godzina jest dobra :D i tak zawsze muszę czekać jak moje dziecko będzie smacznie spało by znowu nie zrobiła wejście smoka :D mamo ratuje CIę :D :rofl2:

mój ostatnio synek się obudził i wparował do sypialni z zapytaniem : - tato czy ja też mogę z wami powalczyć??
Uwielbiam fiolety w każdym odcieniu :):)u mnie w domku sa fiolety, brązy i ecri :)

reklama
hahahaha oj czekaj czekaj aż będzie spać.

Ja lubię połączenia ciemnego drewna, z popiołem i zielenią.
Na sypialnię to tym np dała ścianę za łóżkiem w jakiejś tapecie a resztę ścian pod kolor tapety.
a pokój Dziecka hmm no ja lubię bardzo brązy, więc bym w różnych odcieniach brązu dała...

Pati, służę pomocą w kwestii auta :D dzisiaj bratu już znalazłam i w niedzielę kupuje :-D

Ja chce
[h=3]Nissan Qashqai !!!!!!!![/h]

Jeśli masz odpowiednie fundusze to bardzo dobry wybór :)

Mi się marzy bmw x3 :rofl2::rofl2::rofl2:

Anke to jeśli do sypialni myślisz o chłodnych to możesz w odcienie niebieskiego pójść, dobrze się śpi podobno w tych kolorach. A brąz i fototapeta super do dużego pokoju...

Czarni a z kwasem foliowym to ja nawet w krakowie mam problem!! hehe bo ma brać folio - połączenie kwasu z jodem no i nie wszędzie jest - a w większości nie ma bo to nowość niby więc też zamawiam systematycznie w swojej aptece:) a niby kraków... ha ha...

pati kwas foliowy dostaniesz w każdej aptece to fakt i temu nie zaprzeczam ale po co mam latac co miesiac po kwas jak od razu funduje sobie na 8 miesiecy a u nas takie duże opakowania tylko pod zamówienie to niech sie bujaja sama już zamówiłam i do domu mi przyjdzie..... mi też podoba sie nissan i bmw a szczególnie te nowe :) ale co z tego jak to kosztuje w cholere kasy i do tego wez to jeszcze tankuj :/ wiec ja moge pomarzyć choć nie mam prawka i tylko siedzę z boku :D

Dzięki za rady dziewczyny. Kolory mebli w sypialni mam ciemny brąz. Łóżko musimy kupić a do gościnnego jeszcze nie mamy mebli. Dupa blada normalnie. Dziewczyny jeszcze tyle czasu do maja a my trochę u rodziców trochę u teściów i tak się pomieszkuje. I na pewno do tego czasu nie zajdę:no: w ciążę. A dzisiaj u mnie pani w sklepie pani z brzuszkiem była taki okrąglutki, piłeczka taka i chciała podkłady anatomiczne bo jutro na cc idzie. :szok: szok normalnie ale jak ładnie wyglądała ten brzuszek do wymacania :-p i mówi, że ma synka w wieku 2,5 latek i teraz też synek będzie. Cudoo.

ja sie znowu tylko pokazuje i juz znikam..:sorry:
jak wyszlam zdomu o 8.30 tak niedawno wrocilam..,a zaraz musze po smyki leciec do szkoly..
jutro tez nie zajrze,bo syn ma urodziny..a rano chociazbym chciala,to mnie nie ma wdomu..
moze M.pojedzie w weekend na rybki,to wpadne na dluzej z kawka i wtedy was nadrobie ;-)
milego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry