reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
nie to że nie lubię ja NIECIERPIE ich robić bo zawsze widzę jeden i ten sam widok ... a teraz zobacze ten sam wiec nie mam się po co spieszyć ... a teraz chyba znów nie miałam owu :(

w czwartek mam wizytę więc zobaczymy co się wyjaśni ... może jakieś tabletasy dostanę a napewno bromka :) dzięki za miłe słowa jak wszystko się rozwiąże albo dostanę @ dam znać, a teraz przepraszam ale zmykam spać :* dobranoc kochane spokojnej nocki :*:*:*

Malibu mi obrzydło to popijam rakije - to już trzecia whiskówka... i powiem wam, że miałam iść do wanny, ale boje się, że się utopie ;-) w czubie mam już nieźle i teraz jak pojde zapalić to odjade :P nie no dopijam ostatniego i do wyra. Malibu i 3 drinki no niezły popis dałam, a jutro na uczelnie... ale przynajmniej dzięki temu powiedziałabym brzydko, że mnie wszystko...., ale powiem, że mam wszystko gdzieś :-)

i dobrze :) ja wałam 2 driny mam ochotę na 3 ale nie lubię pic sama wiec odpusciłam maż już odleciał moje dziecko cos nie bardzo dzis do spania nerwa łąpie ale jestem wyluzowana a co :)

reklama
o kurde to ma 46 % toi od tamtego roku - z Chorwacji. Ja to w ogóle mam dużoalko w domu... a to ze ślubu zostało, a to dostałam na ślub, a to co mąż jest we Francji to winko do kolekcji przywozi... tylko jest jeden problem mąż w ogóle alko nie pije bardzo rzadko jeden browar, wiec wszytsko jest dla mnie haha no i oczywiście nie pali, więc ja za niego wszytskim nadrabiam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry