reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a lekarz wykluczył Ci ciążę?czy jeszcze mówił, że może coś z tego wyniknie?
luteina jest super, wiele dziewczyn z nią zaszło więc się nie martw :)

powiem Ci, że trochę się wqrzyłam dzisiejszą wizytą bo znów mnie nie zbadał :wściekła/y: pogadałam z nim i dał recepte obgadał wyniki i koniec wizyty ... ehhh ... o ciąży nic nie mówił, nawet się nie zapytał czy test robiłam ... muszę chyba prywatnie się wybrać do mojego drugiego gina może ona mi coś powie ...

to beznadziejnie faktycznie, koniecznie zmień. Pewnie ten nic by nie zobaczył jak chodzi o ciążę bo to za wcześnie ale przynajmniej pokukałby na jakim jesteś w ogóle etapie cyklu. W każdym razie luteina fasolce nie zaszkodzi jak weźmiesz a okaże się, że udało się zajść właśnie w ciążę :)

no jestwem to grzanka tak jak już wyrzej zonqa Ci pisała moim zdaniem to też żołnierzyki a tym bardziej jak jest to długgie :)

n oto i tak plus ze tak długo siedziały no nie :D
Mykam dziewczyny jutro moze was nadrobie wybieram sie umyć maszyne i zbieram sie ku wędrówce w ciemności oddalone od tego miejsca o 4 km... :D
narka dziewczyny dużo buziaczków :) :*

reklama
no tak byłam już u niego chyba około 5 - 6 razy i tylko raz mnie zbadał, nawet usg nie zrobił :angry: a ta prywatnie to i bada i usg tylko trza kaskę skombinować ehh... a ciężko teraz ...
a wiesz ile kosztuje lutka pod jęzor ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry