reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też myśle, że małpa przyjdzie, może z dzień wcześniej nawet... Od wczoraj bolą mnie sutki i czuje je cały czas i dodatkowo przez ok godzine wczoraj czułam jak macica mi się kurczy i rozkurcza, tak delikatnie, ale czułam :eek: nie wiem o co chodzi okres dopiero za 2 tyg, więc pewnie już daje znaki, że wstępuje pomału w faze małopową :/

Idę sprzątać dalej :]

reklama
Wróciłam z pracy i padam na nos

Gorąco gratuluję zafasolkowanej :-) i mam nadzieję, że nam lista teraz będzie się bardziej czerwienić.
Tempka wczoraj troche skoczyła, myślałam, że może na owulke a tu lipa. dzisiaj znowu niska... co prawda zazwyczaj mam ok 18dc a dzisiaj dopiero 15 więc może jeszcze będzie...

Dziewczyny czy któraś z was bierze duphaston? w którym dniu po skoku temp zaczynacie brać?

Monia gratulacje :)

hej a ja juz nie wiem nic... dzis nie wytrzymałam i zrobiłam ten test jednak ale nie z porannego moczu tylko juz popołudniu po obiedzie... I kreska wyszła, a ja nadal nie mam @ i sie nie zanosi, dzis mam 32 dc
zastanawiam sie czy zaopatrzyc sie w tampony na swieta :///
nie boli mnie brzuch ani nic, troche moze piersi mam dziwne ;/
ale test neatywny;/;/ jestem wkurzona ze zrobiłam ten test ale stało sie..
myslicie ze poziom hormonu jeszcze moze byc u mnie za niski??

a teraz dupa blada, bo święta i nie zrobie nigdzie badania z krwi jutro ;/ ;[;[
jak nie dostane do poniedziłaku @ to we wtorek jade d laboratorium wydam te 4 dychy kurcze...

a jakby to była ciąża pozamaciczna to wyszłyby II kreski czy nie ? ;/

widze ze kazda z listy po kolei @ dostaje, a ja nadal niepewność ;[;[ ;((((

No to dużo się dzisiaj działo, lista nam się pozmieniała.
A z tą reklamą to straszne przegięcie, chyba ktoś ma dużo czasu skoro śledzi fora i wychwytuje pojedyncze osoby, które mają problemy z włosami.
Królewna z tymi testami to tak jest, też mam zawsze do siebie pretensje o to, że go zrobiłam. Teraz znowu mam plan, że jak mi się będzie spóźniać @ to dopiero po minimum tygodniu zrobię test.

No to dużo się dzisiaj działo, lista nam się pozmieniała.
A z tą reklamą to straszne przegięcie, chyba ktoś ma dużo czasu skoro śledzi fora i wychwytuje pojedyncze osoby, które mają problemy z włosami.
Królewna z tymi testami to tak jest, też mam zawsze do siebie pretensje o to, że go zrobiłam. Teraz znowu mam plan, że jak mi się będzie spóźniać @ to dopiero po minimum tygodniu zrobię test.

no ja tez sobie obiecywałam i co z tego wyszło ;[;[ ale na @ sie nie zapowiada wiec nie wiem co mysleć już... ehh ;( będe teraz całe święta w niepewności ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry