reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też myślę, że tak łatwo mi nie pójdzie :-) chociaż każdego dnia wypatruję oznak. A dzisiaj to już zaszalałam. Kupiłam sobie 20 testów ciążowych na allegro bo tanie a dobre. Szybko pokazały mi ciążę którą szybko straciłam.:tak:

reklama
Ja właśnie staram się nic nie wypatrywać. Z jednej strony intuicja mi podpowiada, że to już to, a z drugiej mówi, że sobie wymyślam. W środę się okaże.

no to ja ciążowych nie kupuję tylko owulacyjne, a i te mi II nie chcę pokazać:blink:
No dobra, w poprzednim cyklu w końcu pokazały. No więc myślę, że póki co nie ma co w ogóle myśleć, a zaniknięciu wątku, chociaż bardzo bym chciała. Wtedy szybko byśmy założyły nowy i wszystkie by miały to na co czekają:blink:

karola, ja właśnie miałam taką ndzieję od początku, że tu zaczniemy razem i będziemy kontunuować bez względu n to czy już zaciążone czy jeszcze starające się...
Zauważyłam, że dziewczyny poprzenosiły się do zaciązonych, ja też próbowałam ale zupełnie się tam nie umiem odnaleźć, bardziej mnie ciągnie tutaj :tak: Tylko chciałabym żebyśmy umiały ze sobą gadać bez względu na to czy któraś jest w ciąży czy się jeszcze stara...
Idę nadrobić zaległości...

Sailor Kochana, jakbym miała co miesiąc robić testy to bym zbankrutowała. Dlatego wolę sobie poczekać. Któregoś pięknego dnia poszłam do apteki i kupiłam cztery. W momencie kiedy jeden robiłam to dostałam @.

Bzibziok dziewczyny opowiadały, że testy owulacyjne z allegro są lipne i lepsze są te apteczne.

Mynia w środę.

Groszek nie ma zazdrości niezdrowej więc myślę, że spokojnie można rozmawiać o ciąży. a wydaje mi się, że zdajesz sobie sprawę ile nam pomaga fakt, że Ty jesteś w ciąży i możesz nam jakieś objawy podpowiedzieć :-)

Agacynda - też czytałam co pisały dziewczyny o testach z allegro, dlatego postanowiłam to w tym miesiącu sprawdzić, jak mi temp skoczy to wtedy będę robić testy z allegro razem z tymi z apteki, które mi jeszcze zostały, a wiem że u mnie działają. Myślę, że wtedy będę mogła się wypowiedzieć na ten temat.

reklama
Bzibziok czytałam o owulacyjnych, że ona mają czułość od 35 w górę ( ale nie wiem czego) a do piku lh wystarczy 17 i wtedy wszystko będzie ok a test Ci nic nie pokaże więc dzisiaj zrobiłam ostatni i nie będę się w to bawić :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry