reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja się cofnęłam gdzieś tam w okolice 100 strony, ale ciężko będzie trafić.
Śmieszne jest pierwsze założenie, czy osoba z którą rozmawiam jest brunetką czy blondynką i co ciekawę ja zazwyczaj wyobrażam sobie że wszystkie jesteście brunetkami - nie wiem czemu??
Ale właśnie na googlach w dziale grafika, koleżanka z pracy wpisała moje imię i nazwisko i ku mojemu zaskoczeniu wyskoczyły moje zdjęcia z nk i facebooka:szok: normalnie szok i zaczęłam wpisywać w googlach i wiele znajomych osób tak znalazłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też wszystkie was wyobrażam sobie jako brunetki:) Poza Pysckiem i Kropką :) nie mam pojęciu czemu:) Pyscka chyba widać na zdjęciu ale Kropka...?
Ale żeby było śmieszniej ja sobie siebie samą też wyobrażam jako brunetkę chociaż już od roku moje włosy robią się co raz jaśniejsze:)

Monia bardzo mi przykro. Agacynda i Królewna trzymam kciuki. Wyjątkowo dzisiaj wieczorem wejdę tutaj żeby zobaczyć wyniki bety.
A mnie podbrzusze boli. Wredota przyjdzie pewnie :dry:.

Święta, święta i po świętach. My w pierwszy dzień świąt na weselu byliśmy. Super zabawa. Oliwka się wytańczyła. Super. A dzisiaj już w pracy w nocy spać jak pięć a rano trzeba było wstać :-p.

Ja się cofnęłam gdzieś tam w okolice 100 strony, ale ciężko będzie trafić.
Śmieszne jest pierwsze założenie, czy osoba z którą rozmawiam jest brunetką czy blondynką i co ciekawę ja zazwyczaj wyobrażam sobie że wszystkie jesteście brunetkami - nie wiem czemu??
Ale właśnie na googlach w dziale grafika, koleżanka z pracy wpisała moje imię i nazwisko i ku mojemu zaskoczeniu wyskoczyły moje zdjęcia z nk i facebooka:szok: normalnie szok i zaczęłam wpisywać w googlach i wiele znajomych osób tak znalazłam.

a ja jestem blondynką:p blondynko-szatynką można by powiedzieć:)

Witam się poświątecznie, mimo tego, że już od rana w pracy :/
widzę, że tu napięcie rośnie na dzisiejszy wieczór i jutrzejszy poranek :) także trzymam kciuki i mam nadzieję, że wreszcie zrobi się czerwono !!!!
Monia nie poddawaj się, także przechodziłam co Ty ale podstawa to ustalić co jest grane i już za kilka dni będzie można na nowo zacząć walczyć o bobasa!!!!! także cycki w górę i do boju :D
u mnie nadal bez @ i bez objawów, zostały jeszcze 3 dni brania Luteiny i ostawienie - mam nadzieję, że już coś się wydarzy. Póki co przybyło mi centymetrów i tu i tam i tylko pocieszam się, że napuchłam od Lutki i tego, że dziś 41 dc, a nie że to efekt Świąt....

Witaj Ewitka - oby pierwszy był i tym ostatnim :)

napisz coś o sobie, czy masz już dzieciaczki, na jakim jesteś etapie cyklu i jeśli zamierzasz z nami zostać wpisz się na listę @ :)

reklama
Cześć dziewczyny! Znacie się już dobrze w tym wątku, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona "staraczek". Mam 27 lat, to jest mój pierwszy cykl starań.

Witaj kochana :)

U mnie chyba też przyjdzie już ta @ bo jakiś śluz taki ciemniejszy się zrobił :(

No nic czekamy... kurcze muszę się spiąć i ta tempkę mierzyć sobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry