reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

grznaka no ja właśnie nie wiem czemu ostatnio mi też zaginął, czy to przez wiesiołka, czy przez jego mniej systematyczne łykanie... zanim zaczęłam go brać to nie pamiętam, żebym miała taką posuchę jak ostatnio...także czekam jak będzie w tym cyklu; teraz sama nie wiem czy działa faktycznie czy co:)

reklama
no jajniki mnie tak naparzają że hej ,
a co myślicie jakby dzisiaj mąż jednak dojechał do mnie to przy tak pozytywnym teście ( kupiłam w aptece nie na allegro) to możeby była szansa i cały czas czuje że jest mi wilgotno śluz taki mleczny mało rozciągliwy tylko że u mnie śluz to żaden dowód po clo prawie wogóle go nie mam
ale czuje cały czas jak mi wilgotno

Mgiełka szanse napewno są ;-) ściągaj mężulka do siebie, przytulanko i może wracać na kurs :p

Dominiko witaj! kolejna 22-latka ! super :-) a myślałam dołączając się do forum, że to ja już taka najmłodsza zostanę.

No i jeszcze sobie przypomniałam, że czytałam nie dawno też książki Doroty Terakowskiej "Poczwarka" i "tam gdzie spadają anioły" , Jakbyście nie miały koncepcji co czytać, to bardzo polecam:)szczególnie tam gdzie spadają anioły, aż mi było smutno jak mi się książka skończyła

witam dziewczynki:)

dziś pięknie aż chce się żyć i krzyczeć:)))) heh
Miałam nawet czas na długi spacer z moim maleństwem;)

teraz biore się za obiad
Fiol ogląda bajki...

nawet nie wiem jak mam wam to powiedziec...no nie udalo się...nie jestem w ciąży .........

boję się ze cos mi jest :/ już nie uwierze w żaden objaw!! tak mi przykro jest :(:(:(

reklama
Do góry