grznaka no ja właśnie nie wiem czemu ostatnio mi też zaginął, czy to przez wiesiołka, czy przez jego mniej systematyczne łykanie... zanim zaczęłam go brać to nie pamiętam, żebym miała taką posuchę jak ostatnio...także czekam jak będzie w tym cyklu; teraz sama nie wiem czy działa faktycznie czy co
reklama
mgielka2008
Fanka BB :)
no jajniki mnie tak naparzają że hej ,
a co myślicie jakby dzisiaj mąż jednak dojechał do mnie to przy tak pozytywnym teście ( kupiłam w aptece nie na allegro) to możeby była szansa i cały czas czuje że jest mi wilgotno śluz taki mleczny mało rozciągliwy tylko że u mnie śluz to żaden dowód po clo prawie wogóle go nie mam
ale czuje cały czas jak mi wilgotno
a co myślicie jakby dzisiaj mąż jednak dojechał do mnie to przy tak pozytywnym teście ( kupiłam w aptece nie na allegro) to możeby była szansa i cały czas czuje że jest mi wilgotno śluz taki mleczny mało rozciągliwy tylko że u mnie śluz to żaden dowód po clo prawie wogóle go nie mam
ale czuje cały czas jak mi wilgotno
A
agacynda
Gość
Mgiełka szanse napewno są ;-) ściągaj mężulka do siebie, przytulanko i może wracać na kurs 
Dominiko witaj! kolejna 22-latka ! super :-) a myślałam dołączając się do forum, że to ja już taka najmłodsza zostanę.
Dominiko witaj! kolejna 22-latka ! super :-) a myślałam dołączając się do forum, że to ja już taka najmłodsza zostanę.
No i jeszcze sobie przypomniałam, że czytałam nie dawno też książki Doroty Terakowskiej "Poczwarka" i "tam gdzie spadają anioły" , Jakbyście nie miały koncepcji co czytać, to bardzo polecam
szczególnie tam gdzie spadają anioły, aż mi było smutno jak mi się książka skończyła
K
Kinga85
Gość
A
agacynda
Gość
Kinga dopiero teraz zobaczyłam Twoje zdjęcie. ładniuchna z Ciebie babeczka :-)
Nie pamiętam czy wstawiałaś swoje zdjęcie wcześniej.
Nie pamiętam czy wstawiałaś swoje zdjęcie wcześniej.
K
Kinga85
Gość
agacynda kiedyś może i wstawiałam u mnie co jakiś czas zmienia się avatar
)
dziekuje ci.
dziekuje ci.
reklama
K
Kinga85
Gość
Agus przykro mi
ale czemu zaraz coś Ci ma być??? skąd takie wnioski?
ale czemu zaraz coś Ci ma być??? skąd takie wnioski?