reklama

Staranka od stycznia 2012.

Normalnie Kinga ja też bym nie chciała, ale wiem, że szans w tym cyklu na fasolkę nie mam żadnych za to obawiam się, że przez chorobę mogła mi się owulacja przesunąć, wtedy przesunie mi się też następna... a mam na czas owulacji kupiony bilet do mojego faceta:)
Pozostaje czekać w napięciu:) Mi na @ a Tobie na jej brak:)

reklama
Ja jutro do lekarza się wybieram znowu i zapowiada mi się kolejny tydzień w domu... a tu wiosna za oknem... tzn mam nadzieję, że w końcu przyjdzie:) Na wiosnę cała natura budzi się do zycia, zwierzątka się rozmnażają, ludzie się zako****ą, łatwiej w ciążę zajść. dlatego marzec nam na forum nie zaowocował za bardzo i kwiecień póki co też, bo wiosna świnka przyjść nie chce...

No ale żeby nawet zakochanie tak wygwiazdkować :-D

Ostatnia edycja:
No Mynia Twoja choroba wybrala
Sobie "idealny" moment.

No idealniejszego już nie mogła. Gdyby przyszła dzień później jeszcze byśmy z jednego dnia skorzystali przed chorobą, gdyby przyszła dzień wcześniej ostatniego dnia u Sti czułabym się już tak... że na leniucha ale coś bym mogła zdziałać :P a tak cały pobyt u niego byłam nieprzytomna z gorączką prawie 40 stopni. No takiego libido, żeby w taką gorączkę działać to nawet ja nie mam ;-)

witam późnym popołudniem :-) dzisiaj na szczęście czytałam na bieżąco więc nie muszę marnować czasu na nadrabianie zaległości :-D

Coś dzisiaj "piorunujące" humorki na BB :tak: to chyba przez kiepskie ciśnienie :szok:

Ja w końcu mam chwilkę dla siebie. Chłopaki oglądają bajkę :tak: dzisiaj wyjątkowo zjedli obiad bo zazwyczaj kończy się on na kromce chleba z masłem i solą :-( oraz dzisiaj wyjątkowo nie doszło do "bijatyki"... jacyś tacy ugrzecznieni... aż dziwne...

witam późnym popołudniem

:-) dzisiaj na szczęście czytałam na bieżąco więc nie muszę marnować czasu na nadrabianie zaległości :-D

Coś dzisiaj "piorunujące" humorki na BB :tak: to chyba przez kiepskie ciśnienie :szok:

Ja w końcu mam chwilkę dla siebie. Chłopaki oglądają bajkę :tak: dzisiaj wyjątkowo zjedli obiad bo zazwyczaj kończy się on na kromce chleba z masłem i solą :-( oraz dzisiaj wyjątkowo nie doszło do "bijatyki"... jacyś tacy ugrzecznieni... aż dziwne...

Może to też ciśnienie ;-)
Jaką bajkę oglądają? Gumisie? Bo ja właśnie oglądam Gumisie :-D

Hej dziewczyny wreszcie mi się udało nadrobić wszystko.
Ja dzisiaj dołączam do humorków BB wróciłam po całym dniu w Katowicach tak wkurw...., że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, że otworzyłam wino. Jakoś wszystko inaczej poszło niż miało utknęłam w Urzędzie miasta, chociaż miałam 2 klientów na dzisiaj zaplanowanych.

Mynia looknij proszę na mój wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl - powiesz mi proszę czy dobrze, te kreski pozaznaczałam??Lepiej się już czujesz?

Witam wszystkie nowe dziewczyny z małym opóźnieniem;)

Mi sie jakoś nie poprawił ale sie uspokoiłam ...
czekam cierpliwie na 21 i fon home na dwa dni :) przy Robercie wszystko pięknieje :)
chodź wieczór dzisiaj w samotności, nie takiej bo z teściową ale bez narzeczonego :(
będę grać na apciu i tyle :P

reklama
Czesc laski dodaje zdjecia moich testów owu
patrzeć trzeba od dołu , najwcześniejszy czyli dzisiaj popołudnie jest na górze
a więc niżej jest dziś z południa
trzeci to wczoraj popołudniu
a czwarty ten najmocniejszy jest z wczoraj 12 w południe
poniżej to takie nieważne
więc czekam na opinie
DSC06280.jpg

wczoraj i dziś robiłam dwa razy dziennie o 12tej i o 17tej
ten czwarty od góry jest właśnie z wczoraj z 12tej