reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Właśnie ten co Ci wysłałam link wcześniej jest w stanie do dwóch miejsc bo na nim nasz temperatury od 36 do 38 a na normalnym i takim jak ty masz jest chyba od 35 albo 34 do 41 więc nie jesteś w stanie określić tak dokładnie.
A gdybyś mogła mogłoby się okazać że w te wszystkie dni w które miałaś 36,6 miałaś np 36,58; 36,57 itd a dziś np 36,63 i skok w dniu wczorajszym gotowy:)

Właśnie ten co Ci wysłałam link wcześniej jest w stanie do dwóch miejsc bo na nim nasz temperatury od 36 do 38 a na normalnym i takim jak ty masz jest chyba od 35 albo 34 do 41 więc nie jesteś w stanie określić tak dokładnie.
A gdybyś mogła mogłoby się okazać że w te wszystkie dni w które miałaś 36,6 miałaś np 36,58; 36,57 itd a dziś np 36,63 i skok w dniu wczorajszym gotowy:)

Hmmm to ja mogę być już po owu dawno :( :szok::szok::szok::szok::no::no::no::no:

To nawet przy takim małym skoku jest owu przykładowo 0,06???? Jeju człowiek się uczy ciągle czegoś nowego...

To ja już powaliłam na kolana ten cykl :(

Ostatnia edycja:
Co tam dziewczynki ja sie strasznie wkurzam bo mi co chwilą w tel internet wykańcza więc kilka stron czytałam z 20 minut
Ja już od godzinki w łużku trochę książkę poczytalam a teraz czekam na mój program na tv4 śmierć na talerzu uwielbiam
Normalnie tak lubię ten wątek że was nigdy nie opuszczę ;-)

Myślałam, że tu dłużej z Wami posiedzę dziś... ale jednak łóżeczko wzywa;) Trzeba się wyspać, bo jutro pracowity fizycznie dzień mnie czeka:)
... Tak się zastanawiam kiedy tu zawitam znowu i wychodzi mi, że dopiero w niedzielę?:| ale będę mieć czytania haha:D chyba, że wszystkie znikniecie na grilkach, zielonych trawkach itp;)

dobrej nocy! udanego weekednu, owocnych staranek i pozytywnych teścików życzę:)

smutno_mi.jpg

idę spać... dobrej nocy​

Dlatego zmieniłam ginekologa teraz chodzę do tego z którym pracuję :) dzięki temu nie odwala że tak powiem fuszerki^^^^ wszystko krok po kroku mi wyjaśnił nawet na USG (23.04) pokazał mi że mam piękny pęcherzyk który szykuje się do strzału^^
choć powiem ze ja tam nic nie widzialam^^^^hihihih:P

reklama
hej dziewczyny ja tylko o na chwilkę wpisać temperaturę i spadam do szkoły:-(, a tak strasznie mi się nie chce taki ładny dzień sie zapowiada
miłego dnia wszystkim życzę

a co do termometrów to ja też muszę zainwestować w taki owulacyjny, tylko nie wiem czy u mnie w aptece będą mieli bo w takiej dziurze mieszkam

dobra lecę pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry