reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej, witam sie z rana ;) ja dzis temperature mam niską i nie wiem za bardzo o co chodzi bo wczoraj juz była wysoka :P
a słaba bateria moze zmienic wynik temperatury? ;/ co ile zmieniacie baterie w termometrze?

u nas pięknie ;d i pewnie znowu bedzie dzis ciepło :)
jakis pomysł na obiad?

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
czarni..................@22.04.2012 (19).....II
goko.....................@24.04.2012 (4) II
m_monia................@ 04.04.2012 (3)
Puszka.................@09.04.2012(3)
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Columbina............@ 18.04.2012
malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Ineska7..................@01-03.05.2012
Anke24....................@02.05.2012 (4)
Zonqa.....................@03.05.2012
Mgiełka2008...............@03.05.2012 (7)
Grzanka..................@05.05.2012 (5)
agnieszka116............@06.05.2012 (6)
Karola_2907........@08.05.2012
Margotka86..............@09.05.2012(10)
Aniulkas ..............@10.05.2012
Czarnooka............@ 11.05.2012
Sihaya....................@12.05.2012(5)
królewnazmarcepana..@13-15.05.2012 (2)
lanjaa..................@15.05.2012 (3)
Agacynda...............@16.05.2012 (6)
Kropka................@19.05.2012 (4)
Agaga82...............@18-19.05(3)
ewitka 27..............@ 20.05.2012 (3)
Pyscek .................@24.05.2012
Bzibziok................@24.05.2012(8)
Agus_86................@25.05.2012 (3)
Sailor_moon.......@26.05.2012 (11)

Kinga85................@28.05.2012

Mynia:
a Ty co tam ? juz po terminie

reklama
witajcie dziewczynki wpadłam tylko dodać tempkę i do pracy się będę szykować,mój P jest w tym tygodniu w domu ma tydzien wolnego to posiedzi z Oliwią, dziś musiałam wstać w nocy bo tak mi się pić chciało, obudził mnie ból jajników no i sutki pieką nieustatnnie tylko ze u mnie to moze być tez objaw @ ale walka trwa dodam tylko tempke poszla lekko do góry

hej Kobietki:* ale był piękny weekend. grilowanie się nam udało;-) dziś też zapowiada się piękny dzień.mężuś jeszcze śpi. pewnie zmęczony bo go wykorzystałam na maxa wczoraj:-D no jak się chce dzidzie to trzeba się stara:laugh2: dziś pewnie też spedzę cały dzień w ogrodzie...żeby tylko nie w kwiatkach, które tak lubi moja mama:angry:
Kinga przykro mi, że ta małpa się pojawiła....
Czarni
dobrze, ze Cię mdłości na razie nie dopadły. oby tak było dalej. a jeśli mogę wiedziec to czemu Ty kochana leżałaś 9 miesięcy w szpitalu?? Twoja ciąża była, aż tak zagrożona??
mgiełka odstresuj się kochana. trzymam &&& za fasoleczke. jeszcze chyba 3 dni do testowania masz??
Sailor_moon owocnych starań życzę w tym nowym cyklu;-)
Bzibziok widzę, że nie tylko ja nie umiem się zachowac cicho w pewnych sytuacjach:zawstydzona/y::-D
Mynia jak Ty sie czujesz??
miłego dnia życzę:-)

hej wszystkim :)
muszę was poczytać bo widzę że wczoraj był ruch ;-)
ja tylko na chwilkę bo zaraz lecę z mała na grupy zabawowe ,a jeszcze trzeba posprzątać i na obiad przyszykować, na który w ogóle nie mam dziś pomysłu

Witajcie z samego rana.
Pogoda kolejny dzień piękna a ja musiałam do pracy, więc będę tu przez kolejne 8h intensywnie Was czytać, bo będą nudy straszne na pewno. Wreszcie będę miała czas na nadrobienie zaległości z ostatnich 3 dni, bo u mnie rodzice są na weekend majowy, zrobili sobie wakacje w górach i głupio mi siedzieć przy kompie, zamiast z nimi rozmawiać.
O tyle fajnie, że nie muszę dzisiaj obiadu wymyślać, bo moi rodzice zrobią:-)

hej dziewczyny :)))
u mnie też słoneczko świeci mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda :)))
miałam dziś takie powalone sny ze to jest normalnie szok :szok: było ich 3 jeden związany z meczem to wogóle nie wiem o co chodziło... drugi to jechałąm z mężem po mieście i chcieliśmy sobie skrócić drogę i jechaliśmy przeze mnie dobrze znaną drogę a w śnie byłby tam co dopiero wstawiane budynki i jak skręcał to była taka wielka ogromna dziura w którą byśmy wpadli odbił i sie zatrzymaliśmy co najlepsze usłyszałam głos sąsiadki która mówiła uciekajcie bo to sie zawali i tak jak ten wcisną gaz tak ja sie obudziłam masakra jaka ta dziura była wielka trochę sie pomęczyłam ale usnęłam i teraz śniło mi sie bo oczywiscie jak co dzień z rana walczę z pęcherzem który mnie goni i śniło mi sie że poszłam siku a tu krew zaczeła mi lecieć :-( to od razu na proste nogi sie zerwałam i poszłam siusiu....
przegięcie masakra...
domi moja ciąża z reguły nie była zagrożona nosiłam dobrze i bez zastrzeżeń ale była rozbieżność miedzy datą z miesiaczki a datą według usg. Mogłbym spokojnie siedzieć w domu ale ja nie chciałąm rodzić w naszym koszalińskim szpitalu i pojechałam do Kołobrzegu a ze to kawałek drogi żeby jezdzić po prostu tam zostałam... i teraz z perspektywy czasu gdzie wtedy płakałam że chcę do domu teraz sie ciesze bo z dobrze noszonej ciazy było trochę komplikacji

Kochane czy możecie mi powiedziec czy idzie juz ustalic granice...
jak narazie cisza co do @ piersi tylko bardzo bolą i leci mi dzisiaj mocno śluz... i nie wiem co pewno przyjdzie @ :(
co do wolnego to jeszcze dzisiaj i jutro i jeden dzien do pracy i znowu wolne :P

Czarni nie martw sie snami, może czymś sie martwisz i z tego takie sny ....

wiem ze sie pośpieszyłam, ale zrobiłam ten super czuły bobo strumieniowy i wiecie co nawet cienia drugiej kreski nie ma, niestety kolejny cykl stracony a teraz będzie coraz gorzej, wiem że trzeba czekać i wogole... ale na tym teście to mi wyszło jesienią 9 dpo a dziś jest 10 dpo potwierdzonej przez usg, czyli d...pa blada, kurde mogłam nie robić załamało mnie to tylko wyć mi się chcę, chyba jednak dam sobie spokój , w pewnym momencie stanęłam w miejscu jeśli chodzi o pracę , nie szukałam pracy po co zmieniać jak się w ciążę zajdzie, a tu ani ciąży ani lepszej pracy tylko czas trace mam to gdzies

reklama
wiem ze sie pośpieszyłam, ale zrobiłam ten super czuły bobo strumieniowy i wiecie co nawet cienia drugiej kreski nie ma, niestety kolejny cykl stracony a teraz będzie coraz gorzej, wiem że trzeba czekać i wogole... ale na tym teście to mi wyszło jesienią 9 dpo a dziś jest 10 dpo potwierdzonej przez usg, czyli d...pa blada, kurde mogłam nie robić załamało mnie to tylko wyć mi się chcę, chyba jednak dam sobie spokój , w pewnym momencie stanęłam w miejscu jeśli chodzi o pracę , nie szukałam pracy po co zmieniać jak się w ciążę zajdzie, a tu ani ciąży ani lepszej pracy tylko czas trace mam to gdzies

Mgiełko Kochanie proszę nie smutaj się Ty masz już swoją jedną pociechę a u mnie nawet nie może wyjść pierwsza fasolka:(
U mnie jest tym gorzej że im dłużej nie będę mogła zajść w ciążę tym moja wada serca mnie przegoni a wtedy już będę miała zabronione starania się o dziecko:(:(. żyję nadzieją z cyklu na cykl ale coraz bardziej jestem załąmana:(
Główka do góy zabardzo chcesz tej fasolki tak samo jak ja i jesteśmy zablokowane:/ im bardziej się chce tym bardziej nam się nie uda.
3 mam kciuki :* jak nie wyjdzie teraz to na dzień dziecka mam pomysł by ta lista zrobiła się cała na czerwono^^^

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry